Malatya Ramazan Gecelerine Büyük İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında gerçekleştirilen Malatya Ramazan Geceleri farklı etkinliklere sahne oluyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Teravih namazı sonrası Büyükşehir Belediyesi yanı fuar alanında gerçekleşen Malatya Ramazan Gecelerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Malatya Ramazan Geceleri programına Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Hasan Alıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Milli Türk Talebi Birliği (MTTB) Genel Başkan Yardımcısı Sinan Özhüsrev, Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Her gün teravih namazı sonrası başlayan Malatya Ramazan Geceleri, Kuran-ı Kerim, Dini sohbet, Hacıvat - Karagöz, semazen gösterileri gibi etkinliklerle devam ediyor.

Ramazan Gecelerinde farklı Sivil Toplum Kuruluşları (STK) sahne alarak, yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi veriyorlar.

İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”

Milli Türk Talebi Birliği Genel Başkan Yardımcısı Sinan Özhüsrev; Ecdadımız bizlere öyle güzel bir miras bırakmış ki, o mirasların başında da Şeyh Edabali’nin çok güzel bir öğüdü gelmektedir “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” devleti yaşatmanın yollarından birisi de, insanları gençleri aktif hayatın içine hazırlamaktır. Günümüzde de Sivil Toplum Kuruluşları (STK) bunu gayet güzel şekilde gerçekleştiriyorlar” dedi.

Özhüsrev, Milli Türk Talebi Birliği (MTTB) 100 yıllık tarihiyle bunu gerçekten çok güzel bir şekilde başaran bir kurum, bu kurumun içerisinde bulunmaktan, görev yapmaktan dolayı rabbime binlerce kez şükrettiğini ifade etti.

Hacıvat - Karagöz oyununa 7'den 70'e herkes büyük ilgi gösterirken, gece İlahi Sanatçısı Emrah Güneş'in birbirinden güzel ilahileriyle son buldu.

İlahi Sanatçısı Emrah Güneş'e Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Hasan Alıcı tarafında gecenin sonunda kayısı takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN