Malatya KOM'dan Geçiş Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

 

İki şahsın gümrük kaçağı cep telefonu ticareti yaptığı bilgisi üzerine Yol uygulamasında durdurulan şahısların aracında 3 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiş, şahıslara "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

 

Bir şahsın gümrük kaçağı cep telefonu ticareti yaptığı bilgisi üzerine aracı Şifa mahallesinde durdurulmuş, yapılan aramada; 9 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiş, şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

 

Bir şahsın gümrük kaçağı sigara sarma kâğıdı ve makaron satışı yaptığı bilgisi üzerine şahsın ikametinde yapılan aramada; 101.000 adet gümrük kaçağı makaron ve 1.700 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirilmiş,  şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

 

Ayrıca;

- FETÖ/PDY terör örgütüne üyelik suçundan aranması olan 2 şahıs,

- Iğdır İlamat ve İnfaz Bürosunun Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranması olan bir şahıs,

- Malatya Ağır Ceza İlamat Masasınca "Kamu görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş akabinde cezaevine teslim edilmişlerdir.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN