Malatya Emlakçılar Odasından Eğitime Destek

Malatya Emlakçılar Odası Odaya üye olan Emlakçı esnafının kendi aralarında topladıkları yardımlarla...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Emlakçılar Odası Odaya üye olan Emlakçı esnafının kendi aralarında topladıkları yardımlarla " eğitime Bir Katkı ‘da Bizden " diyerek katkı verdiler. Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Odamız tarafından bu tür katkılarımız devam edecektir.

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, toplanan yardımlarla alınan tabletleri düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdi. Malatya Emlakçılar Odasına üye Emlakçı Esnafının da katıldığı Tablet dağıtım töreni Malatya Emlakçılar odası binasında gerçekleştirildi.

 Sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitiminde tablet sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere Malatya Emlakçılar odası üyelerinin de katılması takdir aldı. Başkan Ali Özgül yaptığı açıklamada" Bugün geleceğimizin teminatı olan Öğrencilerimizde ihtiyaç sahibi olanlara sessiz kalmayarak bizlerde katkı sunalım diyen ve katkılarını esirgemeyen Malatya Emlakçı Üyelerimizi canı gönülden kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Bu gün birlik ve beraberlik günüdür.  İşte odamızın üyelerinin katkılarıyla alınan tabletleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştirdik ve tüm emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN