Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya Polisi, huzur ve güvenliğin temini yönünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimler esnasında iki işletmede kumar oynandığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen toplam 8 şahsa Kabahatler Kanuna istinaden idari işlem yapıldı. Her iki işletme hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı.

Ayrıca kentte meydana gelen Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs-Mala Zarar Verme-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayının şüphelisi yakalandı. Şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın yönlendirmeleri ile bankaya gelerek 45.000 TL havale işlemi yapacağı esnada müşteki şahsa ulaşan ekipler mağduriyeti engelledi. Nitelikli Dolandırıcılığa Teşebbüs konusu ile ilgili iletişim numarası üzerinden şüphelinin tespiti ve yakalanması yönünde çalışmalara başlandı.

Güvenlik Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda 3 işyerinde bir markaya ait ürünlerin izinsiz satıldığı tespit edildi. Ürünler muhafaza altına alındı. İşletme sahiplerine 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet sucundan işlem yapıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN