Malatya'dan Asayiş Haberleri

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Şifa Mahallesinde bir lokantadan bir adet televizyon, bir motosiklet ve dolapta bulunan yaklaşık 30 kg etin çalınmasıyla ilgili olarak 105 saatlik kamera görüntüsü izlenmesi neticesinde olayı gerçekleştiren 2 şüpheli tespit edilerek yakalanmış, çalınan televizyon bulunarak müştekisine teslim edilmiş, adli mercilere sevk edilen 2 şahıs tutuklanmıştır.

Halfettin Mahallesi bir kıraathanede yapılan kontrollerde 5 şahsın Kumar oynadığı tespit edilmiş ve kumar parası olduğu anlaşılan 900 TL muhafaza altına alınmış, şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanununa muhalefetten idari işlem yapılmış, işletmeci hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

08.11.2021 günü Salköprü mahallesinde Boztepe Caddesi meydana gelen araç kurşunlama olayı ile ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilmiş şüphelilerden O.D. ve Ü.D. mahkemece tutuklanmıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN