Malatya'dan Asayiş Haberleri

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Ekipler Tarafından Yapılan çalışmaları aşağıya çıkarılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 4 adet Tabanca, 4 adet Pompalı Tüfek, 2 Kesici Alet,28 adet fişek,138 adet uyuşturucu hap,12.26 gr sentetik kannobinoid, 10,26 gr metamfetamin,  20 gr Karbonhidrat uyuşturucu ele geçirilmiştir.

Çavuşoğlu Mahallesinde bir oto tamircisinin arka bahçesinde bırakılan araç parçalarından çıkma motor parçası, radyatör, amartisor, silindir kapağı ve hurda parçaları Faili Meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak, yapılan çalışmalarda konuyu gerçekleştiren şahsın B. Ö. olduğu tespit edilmiş. Şüpheli şahıs ve malzemeleri satın alan A. K. isimli şahıslar çalınan malzemeler ile birlikte tarafımızdan yakalanmış, konunun gereği yapılmıştır.

25/02/2021 günü meydana gelen 76.500 TL değerinde Nitelikli Dolandırıcılık olayının Faili Meçhul şüphelisi 34 ayrı güvenlik kamerasından alınan 120 saat görüntü izlenmiş ve şahsın C. H. isimli şahıs olduğu tarafımızdan tespit edilerek şahsın bankamatiklerden havale yaptığı ve konuyla alakalı ortak hareket ettiği şahsın G. A. olduğu tespit edilmiş. Şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada her iki şahsın benzer suçtan yakalanarak cezaevinde oldukları anlaşılmış. Konu ile ilgili gerekli tahkikatlar yapılmıştır.

27.03.2021 günü 01:30 sıralarında Gündüzbey Mahallesinde meydana gelen Cihan ŞAKAR isimli şahsın Ateşli Silahla Öldürülmesi olayı ile ilgili Adli Mercilere Mevcutlu olarak çıkarılan Şüphelilerden, B. A.Savcılıkça serbest kalmış, M. K. Adli Kontrol kararı ile serbest kalmış, A. K.  isimli şahıs Nöbetçi Mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN