Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

18 gr esrar
90 adet uyuşturucu hap
3,74 gr kannabinoid
4 adet tabanca
1 adet kesici alet 
2 adet tüfek
15 adet fişek ele geçirilmiştir. 

İnternet sitesi üzerinden telefon satın alacağını beyan edip sahte dekont düzenleyerek dolandırıcılık olayı ile ilgili şüphelilerin E. Ö. A., Ö. A. ve K. A. olduğu yapılan kamera görüntüleri incelemesinde tespit edilmiş, yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

Dabakhane Mahallesinde bir iş yerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 700 TL geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci C. U. hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca şahıslar hakkında covid-19 tedbirleri kapsamında aykırı davranmaktan idari işlem yapılmıştır.

Yakınca Mahallesinde bir iş yerine 4 el ateş ederek ön cam kısımlarında ızrar meydana gelmesi olayının faili meçhul şüphelisinin Ş. T. olduğu tespit edilmiş ve şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır.

Göçmen Kaç. Müc. ve Hud.Kap.Şb.Müd’nce yapılan çalışmalarda

Buhara Caddesi civarında yaptığımız kontrollerde Suriye uyruklu bir şahsın kimliğinin Ankara kayıtlı olduğu,  "yol izin sevk" belgesi olmadan ilimize geldiği anlaşılmış, şahsa 6458 S.K.M 102/6 Maddesinden idari yaptırım karar tutanağı tanzim edilmiştir.

Çeşme Sulh Ceza Hakimliğince Göçmen Kaçakçılığı Yapma suçundan aranan bir şahıs ilimizde yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN