Malatya Asayişin Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalar aşağıya çıkartılmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 94 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

Özalper Mahallesinde bir ikametten 1 adet bebek arabası, 1 adet elektrikli süpürge, 1 adet fırın ve 2 adet kahve makinesi ile Çilesiz Mahallesinde bir ikametten 1 kangal cinsi köpeğin çalınması olayları ile ilgili yapılan güvenlik kamera çalışmalarında şüpheli tespit edilerek yakalanmış çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İlimizde 3 farklı adresten 3 aracın farklı zamanlarda çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda her üç olayın şüphelisi olan iki şahıs yakalanmış araçlar müştekilerine teslim edilmiş şüpheliler adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Hidayet Mahallesinde meydana gelen gasp olayı ile ilgili müşteki şahsı kesici alet marifetiyle tehdit ederek üzerinde bulunan 450 TL alan şüpheli tespit edilmiş ve suç aleti ve para ile yakalanmış adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Turgut Özal Tıp Fakültesi Kütüphanesinde bulunan 2 ayrı müştekiye ait toplamda 500 TL’nin çalınması olayının faili tespit edilerek yakalanmış, müştekilerin paraları kendilerine iade edilmiş tahkikata başlanmıştır. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN