Malatya Altın Adamlar Spor Salonun Da Kuşak Sınavı Yapıldı

23 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Karate Federasyonu tarafından,  dört ayda bir yapılan kuşak sınavının bir tanesi daha Altın Adamlar Spor Kulübünde gerçekleştirildi. Sınav sonu da Yaş Pasta ikram edildi. ..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sınav komisyonun başkanı Ahmet Sedat Turgut, başkanlığında JSKA ( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) Malatya temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen ve JSK Hakem Komite Başkanı Caner Aygören' de sınav komisyonunda görev aldılar. 

Heyecan yüklü sınavın ardından bütün öğrencilerin yüzleri gülüyordu. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan, Sedat TURGUT Türkiye Karate Federasyonu tarafından dört ayda bir yapılan kuşak sınavının bir tanesini daha,  bugün salonumuzda yaptık.  Başta duyarlı ve ilgili veliler olmak üzere, sınava giren tüm öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik eder, sınav komisyonunda görev alan tüm herkese teşekkür ederim dedi. 

JSKA ( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) hakem komite başkanı Milli sporcumuz,  Caner Aygören, planlı ve devamlı çalışmalar sonucunda öğrencilerin sınava hazırlandığını ve başarılı bir performans sergilediklerini bugün burada bizlere sergilediler. Aygören, son olarak, yapılan sınavın tüm spor camiasına hayırlı olsun dedi.

Programın son Konuşmasını yapan, JSKA ( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) Malatya Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen, başarılarından ötürü başta Altın Adamlar Spor Kulübü antrenörü Sedat Turgut, olmak üzere, ailelere ve de öğrencilere azimli ve istikralı çalışmalarından ötürü tebrik ederim. Bugün burada ki başarı ilimizin başarısıdır. Bu güzel günde sizlerle hep bir arada olmak bizleri mutlu etti. Başarılarınız her zaman daim olsun dedi.
Program Yaş Pasta ikramı ile sonlandırıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN