LÖSEV'DE 23 Nisan Coşkusu

LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vakıf merkezi ve tüm şubelerinde büyük coşku ile kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı vakıf merkezi ve tüm şubelerinde büyük coşku ile kutladı. Lösemili ve kanser hastası çocukların katılımları düzenlenen etkinlikler, lösemi savaşını kazanan ve tedavisi hala devam eden çocukların birbirlerine moral verdiği, doyasıya eğlendiği, sürprizlerle dolu kutlamalara dönüştü.

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, Atatürk’ün 1920’de çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarıyla kutladı. LÖSEV Merkez, şubeler ve temsilciliklerinde gerçekleştirilen etkinliklere LÖSEV’e kayıtlı çocuklar ve aileleri katıldı.

Balolar, dış mekan etkinlikleri, hastane partilerinin düzenlendiği kutlamalarda sihirbaz gösterilerinden, palyaçolara, dans gösterilerinden sürpriz hediyelere dek çocuklar için yapılan hazırlıklar lösemi savaşını kazanan ve mücadelesi süren miniklerin morallerini yükselterek, yüzlerinde kocaman bir tebessüm bıraktı.

 

Ankara ve Şubelerde Coşkulu Kutlamalar

Başta Ankara ve İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Kayseri illerinde hayata geçen 23 Nisan etkinliklerinde şarkılar söyleyip dans eden çocuklar 23 Nisan kutlamalarında kanserle olan zorlu mücadelelerini bir gün de olsun unuttular ve bu özel günün keyfine doyasıya vardılar. Törende söz alan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER; “LÖSEV olarak çocuklarımızın her günü bayram coşkusu ile mutlu ve sağlıklı geçsin diye çabalıyoruz. Unutmayalım ki onlara yaşanabilir bir dünya bırakmak için, biz büyüklere önemli görevler düşüyor. Attığımız her adımda ülkemizi ve geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünelim, önemseyelim” diye konuştu.

 

Hastanelerde Yatan Çocuklara Hafta Boyu Ziyaretler

Hastanelerde yatarak tedavisi süren çocukları bu günde de unutmayan LÖSEV yetkilileri, tüm hastanelere ziyaretler yaparak,  sürpriz hediyeler ile bayram coşkusunu minik yüreklere taşıdı. Çocukların görülmeye değer mutlulukları ve LÖSEV çalışanları ve milyonlarca LÖSEV Gönüllüsü ve bağışçısının en büyük başarısıdır.

 

HAYATA GEÇİRİLEN PROGRAMLAR:

ANKARA;    23 NİSAN Pazar Günü - Latanya Otel LÖSEV Çocukları 23 Nisan Balosu,

İSTANBUL;  23 Nisan Pazar Günü - Intercontinental İstanbul-LÖSEV Çocukları 23 Nisan Balosu ve Maske Atma Partisi,

İZMİR;        22 Nisan Cumartesi Günü - Menderes Atatürk Mesire Alanı 23 Nisan Piknik ve Uçurtma Şenliği,

BURSA;       23 Nisan Pazar Günü – Atatürk Stadyumu Meydanı LÖSEV 23 Nisan Şenliği,

KAYSERİ;    22 Nisan Cumartesi Günü- RadissonBlu Otel LÖSEV Çocukları 23 Nisan Balosu

ESKİŞEHİR; 22 Nisan 2017 Cumartesi Senna Cıty Otel LÖSEV Çocukları 23 Nisan Balosu

                  23 Nisan Pazar LÖSEV Çocuklarına Özel Tiyatro Gösterisi

ANTALYA ; 23 Nisan Pazar Forfun merkezinden 23 Nisan Kutlaması

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN