Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyası

Pandemi nedeniyle son dönemlerde kan bağışı sayısında ciddi bir düşüş olduğunu ...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pandemi nedeniyle son dönemlerde kan bağışı sayısında ciddi bir düşüş olduğunu belirterek, "Kan stoklarımız önemli ölçüde düşmüş vaziyette, kritik eşiğin altına indiğimizi söyleyebiliriz" diyerek, kan bağışı çağrısında bulunan Kızılayımıza destek olmak amacıyla; Kızılay, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez olarak 2020 yılında ikincisi düzenlenen bu anlamlı kan bağışı kampanyasına Kızılay Malatya Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şubesi olarak destek verdik.

Bilindiği üzere daha önce 2020 Ramazan ayında ilki yapılan kampanyaya Malatyamızda bulunan İmam Hatip Okullarımızın desteğiyle katılmıştık. Ramazan ayı ve pandemi olmasına rağmen ciddi bir kan bağışı sayısına ulaşmıştık. Genel merkezlerimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün çağrısı üzerine 2020 Aralık sonlarında ilimiz İmam Hatip okullarından Selahattin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi, Turgut Özal Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaoukulu, Sadrettin Konevi Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Rabia Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde başlattığımız kampanyamıza herkesimden destek gelmiştir. Bu süreçte yüzlerce ünite kan toplanmıştır.

Kızılay Malatya Şubesi olarak birlikte işbirliği yaptığımız ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şubesi ve İl Milli Eğitimimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şubesi olarak birlikte işbirliği yaptığımız Kızılay Malatya Şubesi ve İl Milli Eğitimimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 “BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR” diyerek kampanyamıza maddi manevi destek veren Valimiz Aydın BARUŞ başta olmak üzere, İlimiz Milletvekillerinden Öznur ÇALIK ve Mehmet Celal FENDOĞLU’na, Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER ve ekibine, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri KAHVECİ ve ekibine, MHP il Başkanı Mesut SAMANLI ve ekibine, il Milli Eğitim Müdürü Battal KANBAY’ın nezdinde Müdür yardımcısından yardımcı hizmetler sınıfına kadar kampanyamıza destek veren herkese, kampanyamızın yürütüldüğü ilçemiz Milli Eğitim Müdürleri ve ekibine, kampanyamızın yapıldığı okullarımızın müdür, müdür yardımcıları, öğretmen, yardımcı personel ve velilerimize, kampanyamızın yürütüldüğü okullarımıza destek veren diğer okullarımızın tüm paydaşlarına, Kızılay Malatya Şubesinin her bir ferdine, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Malatya Şubesi yönetimine, katkı sunan sivil toplum örgütlerimize, okullarımızın bulunduğu mahallesinde vatandaşlarımızı kan bağışına davet eden muhtarlarımıza, kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve kampanyamızın geniş kitlelere ulaşmasına vesile olan siz çok değerli basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“İyilik Kanımızda var” diyerek çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri hayırda yarışan kullarından eylesin diyerek tüm vatandaşlarımıza sizin aracılığınızla şu çağrımızı yaparak basın açıklamamızı sonlandırmak istiyoruz.

BİR ÜNİTE KAN VEREREK BİR CANIN KURTULUŞUNA VESİLE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAMAYA VAR MISIN?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN