Keskin'den Çalık'a Tebrik

MESOB Başkanı Şevket Keskin, 'Milletvekilimiz Öznur Çalık'ın yeniden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alması, Malatya ve Malatya siyaseti için önemli bir kazanımdır.' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Milletvekilimiz Öznur Çalık’ın yeniden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alması, Malatya ve Malatya siyaseti için önemli bir kazanımdır.” dedi.

Keskin,  yayınladığı yazılı açıklamada; “Referandum sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  yeniden genel başkan seçildiği AK Parti’nin yeni döneminde Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ın Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Merkez Yürütme Kurulu’nda görev alması Malatya’mız ve Malatya siyaseti açısında önemli bir kazanımdır.  Malatya Milletvekilimiz Sayın Çalık’ı yeni dönem görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.  Başarılı olması için esnaf camiası olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz.” dedi.

Keskin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez  Yürütme Kurulu’nda görev alan tüm genel başkan yardımcılarını tebrik ediyor, görevlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 11

BUNLARA DA BAKIN