İyi Parti Yeşilyurt İlçe Yönetiminden Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Kadın kolları Başkanı Buse Akkuş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler. Başkan Özcan parti çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Özcan, Bizler İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek kadın kollarımızı faaliyete geçirdik. Güçlü bir yönetim kurulumuz var. İnşallah Allah’ın izniyle Ülkemiz ve Malatya’mız için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız ve hizmet etmeye devam edeceğiz dedi. Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seviyoruz onun için ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Pandemi nedeniyle çalışmalarımızı yavaşlattık. Bu Koronavirüs belası dünyada olduğu gibi Ülkemizde de baya etkin olmuş ve vatandaşlarımızı zora sokmuştur. İnşallah biran önce bu beladan kurtuluruz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda bu tür hastalıklar ve buna benzer işlerde mutlaka aşarız ve aşmaya devam edeceğiz.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Bizler İyi Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi olarak bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Bizleri kabul eden Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi. Özcan, Anadolu basın Birliğinin Malatya’mızda ve yine İl dışında çok önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu vesileyle kendilerine çalışmalarında da başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun dedi.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Buse Akkuş, Bizleri bugün burada kabul eden başta Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kuruluna arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Akkuş, Bizler İyi Parti Yeşilyurt Kadın kolları olarak çalışmalarımızı başlatmak için yüksek çaba içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz dedi.

Başkan Akkuş, Malatya’mızda güçlü bir basının olduğunu biliyoruz. Anadolu Basın Birliği Malatya’mızda çok önemli çalışmalara imza atmışlardır. Bizlerde siyasiler olarak mutlaka her zaman basın çalışanı kardeşlerimizin yanında olacağız ve hep birlikte bu güzel Ülkemize ve Malatya’mıza hizmet edeceğiz dedi. Bu vesileyle bugün bizleri misafir eden Sayın Başkan Zeki Dağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün derneğimizi ziyaret eden İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Kadın Kolları başkanı Buse Akkuş ve yönetim kurulu arkadaşlarına sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Bizler bu güzel Ülkemizi seviyoruz ve hep birlikte Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler Malatya’mızı seviyoruz ve basın siyasileri ile birlik içinde olmalıyız ki İlimize sahip çıkalım. Bizim başka gidecek bir yerimiz yoktur. Tek bir yerimiz var oda Türkiye Cumhuriyeti Devletidir dedi. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda asla sırtımız yere gelmez. Yeter ki bizlerde birlik olsun. Dağ, ziyaretlerinden dolayı İyi Parti Yeşilyurt İlçe yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN