İyi Parti Kadın Kollarından Vatanseverler Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İyi Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Eda İzci Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler. Başkan Eda İzci, Vatanseverler Derneğin Çalışmalarını Yakinen Takip Ediyorum Ve Takdir Ediyoruz Dedi.

 

Başkanı Eda İzci, Bizler bu gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret ettik. Bizler iyi parti olarak STK’ larımıza önem veriyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isterim. İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Eda İzci, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden İyi Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak çok önemli projelerimizin olduğunu ve bu projelerimizin zaman içerisinde hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yapılacak bu projelerimiz tabi ki Malatya’mız içindir dedi. Başkan Alpaslan, Derneğimizin kuruluşunda beş yıl içinde kırkdört projeyle yola çıktık. Allah nasip ederse bu projelerimizi sırasıyla hayata geçireceğiz ve çalışıyoruz dedi. Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı İyi Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Eda İzci Ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN