İki Kardeş 6 Müsakada 6 Kez Şampiyon Oldu

Malatya'da düzenlenen 3 Farklı branşta 6 müsabakada iki kardeş şampiyon oldu. Milli sporcu Yusuf Özgenel ve Türkiye Şampiyonu Miraç Özgenel Malatya'da Nisan ve Mayıs 2022 tarihinde 2 ayda yapılan 3 kez Wushu kungfu branşında, 2 kez Muaythai branşında ve Boks müsabakalarında 3 farklı branşta iki kardeş 6 kez şampiyon oldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da düzenlenen 3 Farklı branşta 6 müsabakada iki kardeş şampiyon oldu. Milli sporcu Yusuf Özgenel ve Türkiye Şampiyonu Miraç Özgenel Malatya’da Nisan ve Mayıs 2022 tarihinde 2 ayda yapılan 3 kez Wushu kungfu branşında, 2 kez Muaythai branşında ve Boks müsabakalarında 3 farklı branşta iki kardeş 6 kez şampiyon oldu.

 Müsabakalarla ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü ve Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan yavuz şunları söyledi: Nisan ve Mayıs 2022 tarihinde yapılan 3 kez Wushu kungfu branşında, 2 kez Muaythai branşında ve Boks branşlarında yarışmalara katılan tüm sporcuları izleme fırsatım oldu. Müsabaka katılan tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Özellikle iki kardeş Milli sporcu Yusuf Özgenel ve Türkiye Şampiyonu Miraç Özgenel Türkiye şampiyonları öncesi Malatya’da yapılan müsabakalarda başarılara imza atıyorlar. İnşAllah bu başarasılarını Ulusal ve Uluslararası şampiyonlarda da sergilerler. Aslında anlatılacak çok şeyler var... Ama kısaca şunları söyleyeyim sizlere; özellikle başarılı olsun olmasın bu kıymetli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sosyal etkinliklere yöneltmemiz lazım. Evet, burada başarılı sporcular var ama bu sporcuların malzeme konusunda sıkıntılar çekiliyor ve yeterince destek verilmiyor. Bende bir Milli sporcuyum sporcuların maddi ve manevi olarak desteklenmesi çok önemlidir. Az öncede belirttiğim gibi malzeme konusu çok önemlidir. Hangi branşı yapıyorlarsa o branşa yönelik sporculara malzeme desteği verilmelidir. Ulusal ve uluslararası şampiyonaya gidecek sporculara Araç, konaklama ve giderleri tam anlamıyla karşılanmalı. O zaman daha başarılı sporcular olacağına ve spora gençler daha çok yöneleceklerdir. Bu anlamda yarışmalara kayılan tüm sporcu kardeşlerime başarıla dilerim.’’ Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN