Hamzaoğlu, Yakaladığımız Pozisyonları İyi Değerlendiremedik

Bugün yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Alanyaspor çok iyi organize olabilen...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bugün yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Alanyaspor çok iyi organize olabilen bir takım. Sezon başından beri bunu da sahaya çok güzel bir şekilde yansıtıyorlar.

 

Yeni Malatyaspor deplasmanda lig lideri Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu: "Bugün yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Alanyaspor çok iyi organize olabilen bir takım. Sezon başından beri bunu da sahaya çok güzel bir şekilde yansıtıyorlar." dedi.

 

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle: "Hücum anlamında daha iyi şeyler yapabiliriz. Böyle bir kadromuz var. Bugün yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Alanyaspor çok iyi organize olabilen bir takım. Sezon başından beri bunu da sahaya çok güzel bir şekilde yansıtıyorlar. Bugünkü maç kolay değildi. Hem Alanyaspor'un pas trafiğini kesmek aynı zamanda bütünlüğü bozmadan hucüm edebilmek kolay değil. Bizim de tamamlamamız gereken yönlerimiz var. İyi yoldayız. İyi gidiyoruz. Bir puan da bizim için kötü bir sonuç değil. Şimdi önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanıp puanlar alıp devam edeceğiz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN