Hamzaoğlu 'Güçlü bir takımız'

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 'Her şeyi başarabilecek bir takımız, yeter ki o gün istekli olalım, formda olalım, arzulayalım maçı, her şeyi başarabilecek bir takımız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu; “Her şeyi başarabilecek bir takımız, yeter ki o gün istekli olalım, formda olalım, arzulayalım maçı,  her şeyi başarabilecek bir takımız. İnşallah kupada da sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ligde de sezon başında ilk 10’un içinde bir yer demiştim, şuanda daha yukarları ilk 8’i hedefleyebiliriz” Bugün iyi bir takıma karşı oynadık. İyi organize olan, sabırla oynayan, oyun disiplininden kopmayan bir takıma karşı oynadık. Tabi onları açmanın zor olacağını biliyorduk. Ve rakibi hataya zorlamamız gerektiğini, onları zor duruma sokmamız gerektiğini biliyorduk, pozisyon yakalayabilmek için. Çünkü çok iyi duran bir takım Kasımpaşa. Bunda da başarılı olduk, 2 penaltı golü ile de olsa kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum ...

 

Hamza Hamzaoğlu: “Kazandığımız için mutluyuz. Rakibimize göre daha fazla pozisyona girdik. Kasımpaşa iyi bir takım. Çok iyi organize olan ve çabuk pozisyona girebilen bir takım. Ama bugün oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun disiplinine son ana kadar bağlı kaldılar. Hiç vazgeçmedik. 


Haftalardır iyi giden oyunumuzu bugün biraz daha üstüne koyarak perçinlemiş olduk. Şimdi yolumuza devam etmenin zamanı. İnşallah her hafta daha iyiye giderek bundan sonraki maçlarımızda da aynı performansı ortaya koyarak devam ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN