Siyaset

Siyaset Haberleri

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP'ye kaptırdı.

Ağbaba, Malatya'da Kaybetmedik Birbirimizi Yeniden Kazandık

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Şunu bilin hiç haram yemedim, bundan sonra haram yiyeninde boğazında kalsın'

Depremde Malatyalıların Yanında Olanları Esnaf Unutmadı

Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yaraların sarılması adına 152 adet işyerinden oluşan Ankara Esnaf Çarşısı'nın yapımı ile birlikte Malatya Şoförler Odası ile Minibüsçüler Odası

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Murat Aslan, 31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız

31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız. Yada Hep Birlikte Kaybedeceğiz.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Fendoğlu, Bu Sadece Bir Yerel Seçim Değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bu sadece bir yerel seçim değildir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferinin intikamını 31 Mart’ta fitne ve etik dışı hareketlerle almaya çalışıyorlar.

Toplam 1276 haber.