Güncel

Güncel Haberleri

‘Hikayelerle Anadolu İrfanı’ Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından gençlerin toplum içindeki yeri ve gençlere öz güven aşılanması adına düzenlediği ve Bekir Develi’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Hikayelerle Anadolu İrfanı’ konferansı büyük ilgi gördü.

Başkan Samanlı, Kendi Değerlerimize Sahip Çıkalım

Başkan Samanlı ; Kendi İllerimizin esnafları ile kendi şehirlerimizi kendimiz İnşa Edelim dedi.

Çalık, Üç Ayların Başlangıcı ve Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Bekir Develi Konferans Öncesi Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hikayelerle Anadolu İrfanı’ konferansına katılmak için Malatya’ya gelen Bekir Develi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Tatlı’ya Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güder, 6.8’lik Elazığ merkezli depremin ardından Battalgazi İlçesinde ağır hasar gören okullarda öğrenim gören ve diğer okullara nakledilen öğrencilerin yaşadığı sorunları aktardı.

Bahri Arıtma Tesisine Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Bahri mahallesinde inşa edeceği atıksu arıtma tesisi çalışmalarına devam ediyor.

Gürkan, Mübarek Üç Aylar Ve Regaip Kandili Birlik ve Beraberliğimizi Artırsın

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mübarek üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den İlhan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Tarihimizi Gelecek Nesillere Aktarmalıyız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğin önemli olduğunu belirterek tarihi mekânlar hakkında kısa bir açıklama yaptı. Başkan Gürkan, “Tarihi mekânlara gerekli ilgi ve alaka gösterilerek ayağa kaldırılmalıdır” dedi.

Büyükşehir’den Silüet Resim Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi 2020 Yılı Sanat Etkinlikleri kapsamında Silüet Resim Atölyesi Performans Sergisi düzenlendi.

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediyesi İyi Günde Kötü Günde Vatandaşın Yanında

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Bentli, Hastanemizle Yapılan Haberler Asılsızdır

“Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, ‘Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Coronavirus şüphesi üzerine bir kişi karantinaya alındı.’ şeklinde paylaşımlar yapılmıştır.

Avşar'dan Gündeme Dair Açıklama

MHP İl Başkanlığı görevini kendi isteği ile bırakarak, bayrak yarışında Mesut Samanlı'ya yerini bırakan Ramazan Bülent Avşar gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Parkmetre Uygulama İşi 3 Yıllığına Kiraya Verilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi çeşitli cadde ve sokaklarda parkmetre uygulama işini 1.080.000,00 TL muhammen bedel ve 32 bin 400 TL geçici teminat ile 3 yıllığına kiralayacak.

Yusuf Özpolat ile Biraz Konuşalım Mı? VUSLAT TV'de

TV Program Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Malatya'lı Yusuf Özpolat'ın , Yeni Programı Biraz Konuşalım Mı ? Her Cuma Günü Saat 21.30'da VUSLAT TV'de Canlı Olarak Yayınlanacak.

Toplam 15941 haber.