Güncel

Güncel Haberleri

Malatya 2020 Yılı Kayısı Rekoltesi Tahmini

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüklerimiz tarafından 2 Nisan-24 Nisan tarihleri arasında kayısı verim değerleri bağımsız olarak İstatistik Veri Ağı sistemine dönemler halinde girilmektedir.

Şehit Yakınları ve Gazilerden MHP İl Başkanı Samanlı’ya ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa GÖZÜKARA, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı ziyaret ederek, ülke ve Malatya gündemine dair istişarelerde bulundu.

Gelecek Partisi’nde Teşkilatlanma Devam Ediyor

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, tüm Türkiye'de il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malatya’da da İl Teşkilatının kurulmasının ardından Battalgazi ilçesinde de teşkilatlanan Gelecek Partisi’nde göreve Sami Daşkıran getirildi.

Milletvekili Fendoğlu, Tarihli TBMM Genel Kurul Konuşması

Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına gündem dışı söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu ve televizyonları başında bizleri izleyen vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Büyükşehir’den LGS ve YKS İçin Örnek Soru Çözümleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan yüz yüze eğitim yerine başlattığı uzaktan eğitim çalışmasını sürdürüyor.

Akgün, Verdiğimiz “Eğitim” Bireyi Ne Kadar Erdemli Kılıyor

En bildik, yaygın eğitim tanımı “Bireyin davranışlarında kendi yaşantıları yoluyla, kasıtlı olarak istendik yönde davranış değişikliği meydana getirme sürecidir.” (Ertürk, 1984: 12).

Yeşilyurt Belediyesi'nin Çevre Sağlığına Verdiği Öneme Sıfır Atık Belgesi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, ‘Dünya Çevre Koruma Haftası’ nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek çöplerin ayrıştırılarak milli ekonomiye kazandırılması ve atık çöplerin oluşmaması adına Yeşilyurt’ta gerçekleşen hizmetlerden dolayı verilen ‘Sıfır Atık’ Belgesini takdim etti.

Şemsiye Sokak Gökkuşağı Görünümüne Büründü

Battalgazi Belediyesi ekiplerinin Şemsiye Sokak’taki yenileme çalışmaların ardından sokak gökkuşağı görünümüne büründü.

Çınar, Emrah Kardeşimizin Yüzündeki Tebessüm, Herşeyden Kıymetlidir

Yeşilyurt Belediyesi, Engelli Vatandaşın Akülü Araba Hayalini Gerçeğe Dönüştürdü...

MTSO’nun Kan Bağışı Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Pandemi sürecinde alınan tedbirler kan bağışçı sayısı ve ulusal kan stoklarında azalma yaşanmasına neden oldu. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Kızılay Malatya şubesi tarafından, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve kan stokuna katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Gürkan: Malatya’nın Her Noktasında Yoğun Bir Şekilde Çalışıyoruz

Malatya’nın bu birlik ve beraberliği Türkiye’ye örnek olacak. Bizlere bu fotoğrafı yaşatan Hekimhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Battalgazi Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Meclisi Koronovirüs sürecinde normalleşmeye dönmesinin ardından ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Parklarda Peyzaj, Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Arapgir Belediyesi, ilçede bulunan parklarda yeşillendirme, çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ağbaba, Yaylacıların Sorunlarını Dinledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaylaları ziyaret ederek hem yaylacıların hem de çobanların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ağbaba, sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını belirtti.

65 Yaş Üstü Vatandaşların Otobüs Biniş Kartları Kullanıma Açıldı

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçici süreliğine, toplu taşıma kartları iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşların, biniş hakları yeniden sağlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Çalışmalarını Sürdürüyor

2019 Yılı Faaliyet Ve Denetim Raporları Onaylandı

SON DAKİKA! SİLAHLI SALDIRI...

İş Adamı Şefik Candemir ve Mehmet Faik Bilinmeyen kişi ve kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

TARSİM’den Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı’na Ziyaret

 TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu), 8 Haziran’da Adana İli Turunçgil Üreticileri Birliği (ADATÜB) Başkanı Remziye Karabucak’ı bahçesinde ziyaret etti.  

Gürkan: Çevre Gününü Kutluyorum

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Toplam 16030 haber.