Günata ve Kartal'dan Başkan Gözükara'ya Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Em. Kur Albay H.Yalçın Kartal ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi'ne ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Türk Ocakları Şube Başkanı Sayın Nadir Günata, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara’yı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler alınırken, Başkan Günata, Mustafa başkanımızı ve yönetim kurulu arkadaşlarının yaptıkları çalışmaları takdir ediyorum. İnşallah bu başarılı çalışmaları hep böyle devam eder dedi.

Başkan Günata, Bizler Malatya Türk Ocağı olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetim kurulu arkadaşlarının yanında olacağız.  Günata, Şehit aileleriyle sohbet ederek sorunlarının olup olmadığı hakkında bilgiler aldı.

Emekli Kur. Albay H.Yalçın Kartal, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kartal, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara’dan dernek çalışmalarıyla ilgili bazı bilgiler aldı. Kartal, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, Şehit yakınları ve aileleriyle sohbet etti.

 Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara, Bugün derneğimize ziyaretlerde bulunan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Sayın Nadir Günata’nın ziyaretlerinden dolayı çok sevindiklerini dile getirdi. Başkan Gözükara Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gözükara, Dernekle ilgili bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken projeler hakkında da bilgiler verdi. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara, Sayın Günata’nın derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Gözükara, Derneğimizi ziyarete gelen Emekli Kur. Albay Sayın H.Yalçın Kartal Komutanımıza teşekkür ediyorum dedi. Sayın Komutanımıza bizlere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Gözükara, Sayın Komutanımızın ziyaretleri bizlere güç vermiştir dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN