Gözükara, Malatya 7'inci Ana Jet Üst Komutanlığına Ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve dernek yöneticileri...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve dernek yöneticileri Malatya 7'inci Ana Jet Üst Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu, Aziz Şehitlerimize Rahmet, Kahraman Gazilerimize Şifalar dileyerek dernek başkanı Mustafa GÖZÜKARA ve yönetim kurulu üyelerine şehit aileleri ve gaziler için yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür ederek şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler takdim ederken en kısa zamanda derneği ziyaret edeceğini söyledi.

Dernek başkanı Mustafa Gözükara'da Malatya’da Hava Üs Komutanlığının çok değerli ve çok tecrübeli bir komutana emanet edildiğini, Kıymetli Komutanımız Albay Zeki Koltukoğlu, meslek hayatı boyunca görev yaptığı her yerde şehit aileleri ve gazilerimize hep destek olduğunu ve Malatya’da göreve başladığı günden itibaren dernek çalışmalarına destek verdiğini söylerek kendisine tüm şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ederek plaket takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.

Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve

 Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN