Gençlik Kollarından Başkan Gürkan'a Ziyaret

Başkan Gürkan: Amacımız Değerlerine Bağlı Gençler Yetiştirmek...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. AK Parti Gençlik Kolları 13 ilçede yapılan kongreler sonrasında göreve yeni başlayan ilçe başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Başkan Gürkan, “Gençlerimiz bulundukları ilçede tutum, davranış ve ahlaklarıyla birer rol model olacaklardır” dedi. 

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ömer Akın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak 13 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık. Göreve yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Sayın Başkanımızın gençlere ve gençliğe verdiği değeri biliyoruz. Bu konuda da kendisini takdir ediyoruz” dedi.

Ak Parti çalışmalarının ve Belediye çalışmalarının tanıtımında gençliğin büyük rol oynadığını belirten Başkan Gürkan, “Gençlerimiz göreve yeni başlamışlar. Gençlerimiz bulundukları ilçede tutum, davranış ve ahlaklarıyla bir rol model olacaklar.  Toplumda örnek kişilik sergileyecekler. Bu örnek kişilikle AK Parti gençleri olarak herkesin imreneceği gençleri birlikte yetiştireceğiz. Bizim amacımız Türkiye’de milli ve yerli gençlerimizin gerçekten milli değerlerimize bağlı olarak yetişmelerini sağlamak. Mevlana’nın dediği gibi ‘Göründüğümüz gibi olacağız, olduğumuz gibi de görüneceğiz.’ Gençlerimiz bulundukları ilçelerde bu felsefeye dikkat edecekler. Hal ve hareketlerine, tutum ve davranışlarını sergileyecekler. Gelecek gençlerimizdedir. Gençlerimizi ne kadar güzel ve iyi yetiştirirsek yarınımız güven altında olur. Ayrıca gerek parti çalışmalarımızda gerek belediye çalışmalarımızda olsun yapılan hizmetlerin tanıtımı ve paylaşımı noktasında kendi üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Gençlerimize başarılar diliyorum, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gençlerimizin başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Gençlerimize desteklerimiz her zaman devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN