Gazi Orhan Severli, Yeniden Başkan Seçildi

Yeni Büro Sen'de, mevcut başkan Gazi Orhan Severli yeniden seçildi. Merkezi Siirt'te Kurulan Yeni Büro Memurları ve Kamuda Çalışan Tüm Vatan Yıldızlarının Yakınları Sendikası (Yeni Büro-Sen) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Şehit ve Gazi Sendikalarına bağlı Yeni Büro Memurları ve Kamuda Çalışan Tüm Vatan Yıldızlarının Yakınları Sendikası 1. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Orhan SEVERLİ yeniden seçildi.     

Şehit ve Gazi Sendikalarına bağlı Yeni Büro Memurları ve Kamuda Çalışan Tüm Vatan Yıldızlarının Yakınları Sendikası 1. Olağan Genel Kurulunun ikinci günü, delegelerin oylarıyla mevcut başkan Orhan  Severli yeniden başkan oldu.      

 Pandemi nedeniyle katılımın sendika temsilcileri ve delegelerle sınırlandırıldığı 1. Olağan Genel Kurulda başkan adayları seçim konuşmalarını gerçekleştirdi. Cengiz Topel Caddesi'ndeki merkez binasında düzenlenen kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

     

Yeni Büro Sen Genel Başkanı Gazi Orhan Severli, katılımdan dolayı herkese teşekkür etti.

 Şehit ve Gazi Sendikalarına bağlı Yeni Büro Memurları ve Kamuda Çalışan Tüm Vatan Yıldızlarının Yakınları Sendikası (YENİ-BÜRO-SEN) Başkanı Gazi Orhan Severli "Şehit ve gazi sendikaları, sendikadan ziyade, devlet odaklı çalışan bir sendikadır. Önceliğimiz ilkemiz ve hedefimiz devlettir. Devlete sahip çıkmak, devletin kurumlarına ve bu kurumlarda çalışan personelin özlük sosyal haklarını sahip çıkmayı amaçlıyoruz, sendikacılık anlayışımız budur." Biz Bu Ay yıldızlı bayrağımıza amblemimizdeki gibi omuz veren ve onun için canlarını feda eden kahramanların yakınlarına sahip çıkmayı kendimize ilke edinmiş ve sesleri hukuka uygun olarak duyurmak. Devletimize nasıl faydalı olabiliriz diye düşünenleriz. Samimi gerçek sendika adresidir Yeni Büro sen.

Bize Biz Bize Yeteriz Çünkü Biz Bir Aileyiz Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN