Ziyaret Haberleri

Ziyaret Haberleri

Genel Başkan Maskar'dan Belediye Bşk. Yrd. Atay'a Ziyaret

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taşkın: Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Hanife Yazıcı, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, bugün de Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelere ziyarette bulundu.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Yazıhan İlçesine Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyarette bulundu.

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Genç Partisinden Veli Ağbaba’ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Büyük Türk Dünyası Federasyonundan Genç Partiye Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel BaşkanI, Rıza Koçak Ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetimi ile Genç Parti Malatya il başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret ettiler.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’tan Sadıkoğlu’na Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na makamında ziyarette bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Akçadağ İlçesine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Akçadağ Kaymakamlığına ziyarette bulundu.