Yapılıyor Haberleri

Yapılıyor Haberleri

Başkan Gürkan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

'Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor'

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Gürkan, Birlik Ve Beraberlik Olduğunda Çalışmalar Daha Rahat Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

Amerikalı Rambo, Malatyalı Rambo’ya Hayran Kaldı

Malatyalı Rambonun vidosu ve çekimleri Amerika Rambo şirketine götürülerek izlenmeye başlamış ve çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

Cem Vakfı’ndan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Şube Başkanı Doğan: “Battalgazi’de Gurur Duyulan Hizmetler Yapılıyor”

Şehir Mezarlığı’nda Asfalt Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, şehir genelindeki mezarlıklarda olduğu gibi Şehir Mezarlığı’nda da temizlik, bakım onarım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Çöşnük Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Üzerinde Akıllı Kavşak Yapılıyor

Gürkan: Akıllı Kavşaklar İle Trafik Akışı Daha Düzenli Hale Getiriliyor.

Başkan Güder, Battalgazi’mize Modern Bir Okul Daha Yapılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Ocak depreminde Battalgazi’deki bazı okulların hasar görmesinin ardından Malatyalı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar tarafından ilçeye yaptırılan 24 derslikli “Mehmet Ali Aydınlar Malatya Lisesi” okul inşaat çalışmalarını inceledi.

Yeşilçam Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Sosyal Belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin olarak uygulayan Battalgazi Belediyesi, 2020 yılının Haziran ayında Tandoğan Mahallesinde temelini attığı Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde, son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

Şehir Mezarlığında Peyzaj Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kendi sorumluluk alanları içerisinde bulunan mezarlıklarda yaptıkları çalışmalarla peyzaj işine başladı.

CHP'den Tütün Çıkarması

“Uyuşturucuyla Yapılmayan Mücadele Tütüne Karşı Yapılıyor”

Yeni Fuar Merkezi Haziran Ayında Tamamlanacak

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Malatya’ya Yakışır Modern Bir Fuar Merkezi Yapılıyor”

Başkan Gürkan, 100 Yılın En Büyük Yatırımları MASKİ Tarafından Yapılıyor

Sütlüce, Dilek Ve Topraktepe’de Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan; “100 Yılın En Büyük Yatırımları Maski Tarafından Yapılıyor”

Doğanşehir’e Yarı Olimpik Havuz yapılıyor

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçeye kazandırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için protokol imzaları atıldığını açıkladı.

Yeşilyurt’ta Tespiti Yapılan Riskli Binaların Yıkımı Yapılıyor

“Hemşerilerimizin Güvenliği İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor”

25 Bin Kök Süs Bitkisinin Dikimi Yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki 15 dekarlık alan üzerinde oluşturduğu Özel sera alanında üretilen 25 bin adet Süs Lahanası ve bitki çeşitlerinin dikimine başladı.

Yılın Belediye Başkanını Halk Seçiyor

Bugüne kadar hiç yapılmamış bir anketi yapıyoruz. Halkın gerçek tercihini yansıtacak olan SMS ile yapılıyor.

Büyükşehir’den Cadde-Bulvarlara İsimlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde cadde bulvar ve kavşaklara hayat ağacı figürlü isimlikler yapılıyor. Adres bulmada kolaylık sağlayan isimlikler, görsel olarak da estetik görünüm sağlıyor.

Bayramuşağı’nın Alt Yapı Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Akçadağ İlçesi’ne bağlı Bayramuşağı Mahallesi’nde 12 bin 500 metre içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapılıyor.

Büyükşehir Topsöğüt’te Doğalgaz Öncesi Yol Hazırlıkları Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Topsöğüt Mahallesi sınırlarında bulunan Fatih Caddesinde genişletme çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir’den Gençlere Ünivresite Tercih Rehberliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite adayı gençlere tercih rehberliği yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmayla gençlerin puanlarına en uygun üniversitelere yerleşmelere için destek veriliyor.

Başkan Gürkan, Şehir Mezarlığına Yeni Otopark Yapılıyor

Şehir Mezarlığı’nda Kurban Bayramı mesaisi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi mezarlık içinde yeni otopark yapıp, yollarda bakım, onarım asfaltlama çalışmaları yaptı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylaştıracak KİOSK sisteminin montajı da yapıldı.

Altunkaya, Araç Muayenesi Değil Ameliyat Yapılıyor

Büyük Birlik Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Araçların muayene işini yüklenen TÜVTURK Hiç bir işlem yapmadan 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Bu soygun dünyanın neresinde var...

Doğanşehir Kapıdere Grup Yolu Yapılıyor

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir Kapıdere Grup Yolunu yaptı.

Çalık, Tohma Köprüsü, Osmangazi Köprüsüyle Aynı Sistemde Yapılıyor

 “86 Milyon TL projeli, 517 metre uzunluğundaki köprümüzün tamamlanıp hizmete açılmasına çok az kaldı” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan-Hekimhan yolu üzerinde bulunan ve Karakaya Barajı’nın geçişini sağlayan Tohma Köprüsü’nün 2020 yılında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Çalık, Orduzu’da Yeni Yaşanabilir Bir Merkez İnşa Edilecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Orduzu bölgesindeki Gelincik Tepesi’nde Malatya için çok önemli bir fırsat oluşturacak ve bu fırsatla birlikte bin 600 konut yapılıyor.