Vergi Dairesi Haberleri

Vergi Dairesi Haberleri

Başkan Sadıkoğlu: Bu Zorlu Süreçte İşletmelere Kolaylık Sağlanmalı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı’nın MTSO’ya yaptığı ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Salgının bıraktığı ekonomik yarayı sarmaya çalışan üyelerimizin vergi dairesinde yaşadığı sorunların çözümü için kolaylık sağlanmalı” dedi.

Esnaf Kuruluşlarından Balıkcı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte yeni göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkcı’yi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Vergi Haftasında Vergi Dairesi Başkanlığından Vali Baruş’a Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Vergi Haftası Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç “Vergi Haftası” vesilesiyle Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti...

Vali Baruş’a Vergi Haftası Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz 30. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Vergi Dairesinden Keskin’e Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat MESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, yeni dönem görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Vali Kaban, Kurum Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Ali Kaban, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı, ANT Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.

Yeniden Yapılandırma için Son Gün 30 Haziran

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, 7020 sayılı Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılması 30 Haziran 2017 tarihinde sona ereceğini ve sürenin uzamayacağına dikkat çekti.

Esnaflara, Vergi Taksiti Uyarısı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Başkan Poyraz, MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan'ı ziyaret etti.