Türk Kızılayı Malatya Haberleri

Türk Kızılayı Malatya Haberleri

MASKİ Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri belirli aralıklarla kan vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından kurulan stantlarda MASKİ çalışanları kan bağışında bulundu.

Başkan Güder’den Kampanyaya Destek Ziyaret

Kan Stoklarının Azalması Nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi...

Türk Kızılayı Malatya’da Büyümeye Devam Ediyor

Malatya’nın büyükşehir olmasından sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Türk Kızılay Genel Başkanlığı Malatya İlinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de şube başkanlıkları açarak büyümeye devam ediyor.

Malatya Bu Yıl Kurbanım Kızılay'a Dedi

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin yüreklerine huzur sofralarına aş olmak için kurban bağışlarını kabul etti.

Kızılaydan Kadınlara Karanfil Dağıtımı

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Karanfil dağıtımı yapıldı.

Süleyman SOLMAZGÜL'e Teşekkür Plaketi

Süleyman Solmazgül ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av.Arb.M. Umut YALÇIN bir araya gelerek Kızılay adına yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Gençlik Kampına Türk Kızılayı’da Katıldı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Doğanşehir de düzenlenen Gençlik Kampına Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı partner olarak katıldı.

Vali Toprak,  Kan Bağışı Sayısının Artmasını Özellikle İstiyoruz

Vali Mustafa Toprak Türk Kızılayı Malatya Şubesinin düzenlemiş olduğu iftar programı ve Madalya Törenine katıldı.

Kızılay'a Bir Destek  Kayısı Çiçeği Kreşinden

Emine AKKURT tarafından işletilen Kayısı Çiçeği kreşinin minik öğrencileri kendi aralarında para toplayarak bedeli Suriye mağdurları olan kardeşlerinin ihtiyacı için kullanılmak üzere Kızılay'a bağışta bulundular.

Vali Toprak, Türk Kızılayı Malatyaya Önemli Katkılar Sağlıyor

Bakan Tüfenkci başta anaokulu olmak üzere planladıkları bu proje için Genel Başkan Kınık’a teşekkür ederken Vali Toprak’da Türk Kızılayı’ nın Malatya’ya önemli katkılar sağladığını dile getirdi.