Türk Kızılayı Haberleri

Türk Kızılayı Haberleri

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Kızılay Ekipleri Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde Malatya Yeşilyurt İlçesi Salkonak Mahallesinde evleri yanan aileyi Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi ekipleri yalnız bırakmadı. Aileye giyim ve gıda yardımında bulunan Kızılay ekiplerine aile üyeleri teşekkür etti.

MASKİ Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri belirli aralıklarla kan vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından kurulan stantlarda MASKİ çalışanları kan bağışında bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Türk Kızılayı’na Kan Desteği

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları kritik seviyenin altına düşmesiyle...

Başkan Güder’den Kampanyaya Destek Ziyaret

Kan Stoklarının Azalması Nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi...

Kızılay Yeşilyurt Şubesi, Gıda ve Temizlik Kolileri Dağıttı

Malatya’da Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik malzemelerinin dağıtımı sürüyor.

İl Emniyet Müdürü Tarafından Kızılay'a Ziyaret

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Av.M. Umut YALÇIN’ın Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetimine seçilmiş olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Malatya’da Büyümeye Devam Ediyor

Malatya’nın büyükşehir olmasından sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Türk Kızılay Genel Başkanlığı Malatya İlinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de şube başkanlıkları açarak büyümeye devam ediyor.

Türk Kızılayı Lojistik Üs Ve Prefabrik Afet Konutu Üretim Merkezi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Vagon Onarım Fabrikası'nda incelemede bulundu.

Gençler Aileleriyle Kan Bağışında Bulundu

Malatya'da, "Gençler Aileleri ile Kan Bağışlamada Buluşuyor" etkinliği kapsamında gençler aileleriyle Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Kernek Külliyesindeki Öğrencilerden Kızılay’a Bağış

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Külliyesi’nde etüt ve rehberlik faaliyetlerine katılan ortaokul öğrencileri, Türk Kızılayı’na harçlıklarını bağışladılar.

Malatya Bu Yıl Kurbanım Kızılay'a Dedi

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin yüreklerine huzur sofralarına aş olmak için kurban bağışlarını kabul etti.

Başkan Çınar, Kan Bağışı İnsanlık Görevidir

Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyasını sürekli destekleyen Yeşilyurt Belediyesi, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı etkinliği düzenledi.

Mavi Çocuk Festivali Başladı

Türk Kızılayı tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bu yıl 3. Sü Düzenlenen Mavi Çocuk Festivali Ortak Değer Malatya Derneği’nin katkıları ile İnönü Üniversitesi’nde düzenlendi.

AHBAP’dan Türk Kızılayı’na Kan ve Kök Hücre Bağışına Destek

AHBAP Malatya üyesi gençlerden son aylarda 2.si düzenlenen “kan ver, can ver, ahbap ol” adı altındaki proje ile Türk Kızılayı’na destek amacı ile kan ve kök hücre bağışı organize edildi.

Kızılaydan Kadınlara Karanfil Dağıtımı

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Karanfil dağıtımı yapıldı.

Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Mülteci Kampını Gezdi

Türk Kızılayı Genel Müdürü Dr.Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, mülteci kampını gezdi.

Süleyman SOLMAZGÜL'e Teşekkür Plaketi

Süleyman Solmazgül ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av.Arb.M. Umut YALÇIN bir araya gelerek Kızılay adına yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Gençlik Kampına Türk Kızılayı’da Katıldı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Doğanşehir de düzenlenen Gençlik Kampına Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı partner olarak katıldı.

MİM-DER Başkanı Kırteke Kurban Vekâletini Kızılaya Verdi

Türk Kızılayı vekaleten kurban kampanyası kapsamında gerek yurt içi gerek yurt dışı vekalet alımlarına devam ediyor.

Vali Toprak,  Kan Bağışı Sayısının Artmasını Özellikle İstiyoruz

Vali Mustafa Toprak Türk Kızılayı Malatya Şubesinin düzenlemiş olduğu iftar programı ve Madalya Törenine katıldı.

Kızılay'a Bir Destek  Kayısı Çiçeği Kreşinden

Emine AKKURT tarafından işletilen Kayısı Çiçeği kreşinin minik öğrencileri kendi aralarında para toplayarak bedeli Suriye mağdurları olan kardeşlerinin ihtiyacı için kullanılmak üzere Kızılay'a bağışta bulundular.

Vali Toprak, Türk Kızılayı Malatyaya Önemli Katkılar Sağlıyor

Bakan Tüfenkci başta anaokulu olmak üzere planladıkları bu proje için Genel Başkan Kınık’a teşekkür ederken Vali Toprak’da Türk Kızılayı’ nın Malatya’ya önemli katkılar sağladığını dile getirdi.