Turgut Özal Üniversitesi Haberleri

Turgut Özal Üniversitesi Haberleri

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Vali Yazıcı, Turgut Özallı Yıllar Konulu Konferansa Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi konferans salonunda düzenlenen “Turgut Özallı Yıllar” konulu konferans programına katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Nevruz Kutlamaları Gerçekleştirildi

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

Mehmet Akif Ersoy Ve İstiklal Marşı Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 103.yıl dönümü nedeniyle İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi'nin Bitkisel Üretimine Turgut Özal Üniversitesi'nden Destek

         Battalgazi Belediyesiyle Turgut Özal Üniversitesi arasında bitkisel üretimin geliştirilmesine dair protokol imzalandı. Atılan imzalarla belirlenen üretim takvimi içerisinde belediye ile iş birliği yapılarak ihtiyaç duyulan bitkisel materyalin üretimi yapılacak.

Tarımsal Eğitim ve Öğretiminin 177. Yılı Kutlandı

Ülkemizde, 10 Ocak 1846'da ilk Ziraat Mektebinin açılmasıyla başlayan Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 177. yıl dönümü münasebetiyle, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi tarafından, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Yerleşkesi Konferans Salonunda Kutlama programı düzenlendi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları.

Malatya Kent Konseyi’nden Zabıtalar İçin Zabıta Akademisi Programı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde zabıta görevi yapan personellere Zabıta Akademisi adı altında eğitim programı başlatıldı. Bu kapsamda Zabıta Yönetmeliği, Kabahatler Kanunu, Kamusal Etik ve Halkla İlişkiler konularında eğitimler verilecek.

MTÖ Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsünde bulunan Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan törenle gerçekleştirildi.

ABYB’den Rektör Bentli'ye Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gürkan, Turgut Özal Üniversitesi Adına Yakışır Bilim ve İlim Yuvası Olacaktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan ve görevine başlayan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’den Rektör Bentli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

El Ele Güvenli Geleceğe Projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)” kapsamında yeni eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (Maşti) ve Tren Garında karışılandı.

MTÜ Rektörlüğüne Prof. Dr Recep Bentli Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne Eski Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli'yi atadı.

Başkan Maskar’dan Rektör Aysun Bay Karabulut’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetimi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u Makamında Ziyaret Ettiler. Başkan Murat Maskar, Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Gürkan, Özal, Ülkemize Ve Dünya Barışına Çok Önemli Katkısı Olan Büyük Devlet Adamıydı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 17 Nisan 1993 yılında vefat eden Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefaının 29. yıl dönümü dolayısıyla Turgut Özal Üniversitesinde gerçekleştirilen anma törenine katıldı.

Turgut Özal  Üniversitesi’nde Yeni Atama

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine, daha önce  Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevini yürüten  Ömer Akkuş atandı.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Üniversiteli Gençlere Destek!

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıtlarını yaptıracak olan üniversite öğrencilerini yurt işlemlerini tamamlayana kadar Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünden devr edilen sosyal tesislerinde misafir edecek.

Kent Konseyi’nden Tohum, Toprak ve Kuşak Buluşmaları

Malatya Kent Konseyi kurumlar arası iş birliği yoluyla düzenlediği programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile birlikte “Şehir Üniversite Buluşmaları” adıyla bir program serisi düzenleneceği belirtildi. 

Malatya Tabip Odası Basın Açıklaması

29 Nisan 2021 tarihinde Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde Sağlık camiamızı derinden üzen, hiçbir şekilde kabul edilemez ve makul bir izahı olmayan vahim bir şiddet olayı yaşanmıştır.

Malatya TSO’da Üniversite-İş Dünyası İş Birliği Toplantısı Düzenlendi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyeleri, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile üniversite-iş dünyası iş birliği ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler üzerine istişarelerde bulundular.

Basın Ve Medya’yı Bölmeye Kimsenin Hakkı Yoktur

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, son yıllarda bazı yerel yöneticilerin, siyasilerin, milletvekillerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Basın ve Medya arasında yaptığı ayrımcılığa tepki gösterdi...

Rektör Karabulut’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut...

Tiroid Cerrahisinde Kalıcı Ses Kısıklığı’na Çözüm

Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan...