Toki Haberleri

Toki Haberleri

Vali Yazıcı’dan Aksa Doğalgaz’a Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya’da doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Malatya Doğalgaz’ı faaliyetlerini yerinde incelemek ve TOKİ’lerde süren çalışmalara ilişkin bilgi almak üzere merkez ofisinde ziyaret etti.

Vali Şahin, Özel Harekat Bölge Müdürlüğü İnşaat Alanında İncelemeler

Vali Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve TOKİ tarafından yapılan, Bulgurlu Mahallesindeki Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulunarak, İnşaat Proje Müdürü Temel Özyazıcı’dan inşaat çalışmalarında gelinen son durum ve proje hakkında genel bilgiler aldı.

Yeşilyurt Belediyesi 235’nci Parkı Toki Yavuz Selim Mahallesinde İnşa Ediyor

“Yavuz Selim Mahallemize Ferah Ve Konforlu Bir Yaşam Alanı Kazandırıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Yavuz Selim Mahallesindeki Çöp Evden 1 Kamyon Çöp Çıkardı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, biriktirilen çöpler nedeniyle çevre ve insan sağlığına zarar verecek bir görüntüye ulaşan TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde ki bir evi baştan aşağıya temizleyerek dezenfekte etti. Evden bir kamyon çöp çıkartılırken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Maskar, Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 Programına Alınsın

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı' 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Akçadağ ilçesine 3. Etap TOKİ projesi kapsamında yapılması planlanan 500 konut projesinin 2022 programında çıkarıldığı öğrenilirken AKÇADAĞDER Genel merkezinden sert tepki geldi.

Başkan Gürkan; Malatya’nın Her Noktasında Ekiplerimiz Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ Karagöz bölgesinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdüren ekiplere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Malatya'lılar Kısa Zamanda Biten Deprem Konutlarından Çok Menmun Kaldı

Malatya'da depremden dolayı evleri yıkılan Vatandaşlar Çok kısa zaman içerisinde evleri yapılıp kendilerine teslim edildiğinden  dolayı Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Evleri yapan TOKİ'ye ve Firmalara ayrıca  Emeği geçenlere teşekkür etti.

Güder, Vatandaşlarımızın Yüzünün Gülmesi Bizim İçin Her Şeyden Değerli

Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapımı tamamlanan 2.Etap 393 konutun anahtar teslimi için düzenlenen kura töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımız huzur içinde otursun, onların yüzünün gülmesi bizim için her şeyden daha değerlidir” dedi.

393 Afet Konutu Hak Sahiplerine Kura ile Verildi

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapımı tamamlanan 2.Etap 393 konutun anahtar teslimi için Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kura törenine katıldı. Kura ile 276 adet 2+1, 117 adet 3+1 konutlar hak sahiplerinin oldu.

Melekbaba ve Kaynarca Yeni Gözde Mekânlar Arasında Yerini Alacak

Başkan Çınar, Melekbaba Mahallesindeki Toki Konutları Ve Spor Kompleksi Projelerini İnceledi.

Malatya’da “Milli Ağaçlandırma Günü” Münasebetiyle Fidan Dikme Etkinliği Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, “Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle Yeşilyurt İlçesi Beydağı Toki Evleri Eski Diş Hastanesi üstünde bulunan alanda organize edilen fidan dikme etkinliğine katıldı. 

Kale İlçesinde 202 Deprem Konutunun Kura Çekimi Gerçekleştirildi

TOKİ tarafından 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen Elazığ Sivrice depreminin ardından Malatya İli Kale İlçesinde yapılan deprem konutlarından 202 konutun kura çekimi töreni düzenlendi.

Başkan Güder’den Toki Bölgesine Pazar Yeri Müjdesi

Ahilik Haftası nedeniyle Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşların yoğun şekilde Pazar yeri talebi olan TOKİ bölgesi ile ilgili müjdeyi verdi.

Battalgazi’deki Depremzedeler Köy Tipi Evlerine Kavuştu

24 Ocak depreminde Battalgazi’de evleri yıkılan ve ağır hasar gören aileler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bulutlu ve Çolaklı mahallelerinde inşası tamamlanan 28 adet köy evleri ile Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.etap 38 konut ve 3.etap 15 konutun anahtar teslimi için kura töreni düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nin Revize Ettiği 32 Park Hizmete Sunuldu

Battalgazi Belediyesi, TOKİ bölgesindeki 4 mahallede bulunan 32 adet parkta revize çalışmaları tamamlayarak, yeniden vatandaşların hizmetine sundu. Açılış programında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mize hizmette asla ‘tamam’ demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

TOKİ, Modern ve Konforlu Konutlar Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ ve Malatya'da TOKİ tarafından yeni yapılan konutlarla vatandaşlar modern ve konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gelincik Tepesi’nde 678 Konut Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.Etap 678 konutun anahtar teslim töreni sona erdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kura ile evlerine kavuşan vatandaşlarımıza Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.