Temmuz Haberleri

Temmuz Haberleri

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısını Yaptı

Temmuz Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Proje ve Uygulama Yardımlarına Başvuru Süresi Uzatıldı

Afet bölgesine yönelik proje ve uygulama yardımlarına başvuru süresini 14 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ‘Geçiş Töreni’ yapıldı.

Malatya Havalimanı’nda Temmuz Ayında 64.710 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Arslantepe’nin Unesco Kültür Mirası Listesine Alınışının 1. Yıldönümü Programla Kutlandı

Türkiye’nin 19. Kültür Mirası olarak 26 Temmuz 2021 yılında UNESCO Kültür Mirası Asıl Listesine alınışının 1. Yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Başkan Yılmaz'dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Basının kamuoyunun vicdanı ve sesi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Demokrasinin mihenk taşı hür bir basındır"dedi.

Başkan Samanlı'dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doçent Et ve Şarküteri Güngör Cad. Migros Yanında Açılıyor

Malatya'nın Öz Markası Doçent Et ve Şarküteri Karakavak Mahallesi Güngör Caddesi Alt Kavşağında Migros Yanında Bulunan Adresinde Kendi Yerinde 29 Temmuz Cuma Günü Hizmete Girecektir.

Esenlik'ten 25. Kayısı Festivaline Özel İndirim Kampanyası

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Minik Karateciler Madalya İle Döndüler

17 Temmuz’da Gaziantep İlinde Şehitler Anısına Düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Turnuvası'nda İlimizden Katılım Sağlayan 4 Sporcumuz Madalya ile Dönüş Yaptılar.

Keskin’den Kayısı Festivali Daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

Medeniyetin Kalbine Yolculuk Malatya Uluslararası Bisiklet Festivali

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu ve Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliğinde 20 – 24 Temmuz tarihleri arasında “Tarih ve Medeniyetin Kalbine Yolculuk Malatya Uluslararası Bisiklet Festivali” düzenlenecek.

Malatya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. Yıl Dönümünde Tek Yürek Oldu

“Milli İrade Uğruna, Türkiye Aşkına”  mottosuyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Başkan Gürbüz, O Gün Bir Gerçek Vardı ki Türk Milletinin Kahramanlığıdır

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Gürbüz'den 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 6.Yılında geçmişten günümüze kadar Türk Milletinin Kahramanlıklarının Hikayesinin başlangıcının sebebi Büyük Milletlerin Kadim Devlet anlayışının eseridir diyerek sözlerine başlamıştır.

Demokrasi Bayramı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Malatya’da organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Arıcak, Özgürlüğe Giden Yol

15 Temmuz 2016 ihanet kalkışmasının yıl dönümündeyiz. Milletin kurumları içinde yuvalananlar, ( ABD/NATO ile irtibatlı cuntalar, kriminal gruplar) hain bir kalkışma ortaya koydular.  ABD'nin 'bizim çocuklar’ dediği, NATO’cu zihniyete sahip olanlar milletin evlatlarına bomba ve kurşun yağdırmışlardı.

Fendoğlu,  15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz  hain darbe girişimi milletimizin feraseti ve dik duruşuyla engellenmiş vatan haini beslemelere dur denilmiştir. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Onuruna 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi.