Tazeledi Haberleri

Tazeledi Haberleri

Kazgan Güven Tazeledi

Sadıkoğlu Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Sadıkoğlu net konuştu... Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yâda bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır.

Ticaret Borsası'na Ramazan Özcan Yeniden Başkan Seçildi

1 Ekim Cumartesi Günü Düzenlenen Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde Mevcut Başkan Ramazan Özcan Tüm Meslek Gurubunu Yeniden Alarak Güven Tazeledi.

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

MESOB’da Keskin Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) genel kurulunda tek liste ile başkanlığı Şevket Keskin yeniden seçildi.

Başkan Dağ, Yeniden Güven Tazeledi

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Zeki Dağ, Yeniden seçilerek güven tazeleyerek başkan seçildi. Anadolu Basın Birliği Kongresi dernek binasında yapıldı. Yapılan kongreye tek liste halinde gidildi.

Başkan Abdullah Daşkıran, Yeniden Güven Tazeledi 

Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Daşkıran, Tüm delegelerin oylarını alarak yeniden seçildi.  Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığın kongresine çok sayıda parti yöneticileri ve davetliler katıldı.

Başkan Yalçın, Yeniden Güven Tazeledi

Doğru Partisi Malatya İl 1. Olağan  Kongresinden Ahmet Turan Yalçın, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Emlakçılar Odası Başkanlığına Ali Özgül Yeniden Seçildi

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Genel Kurulunda Mevcut Başkan Ali Özgül Güven Tazeledi.

Başkan Şinasi Yılmaz, Yeniden Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Kongresinde Şinasi Yılmaz ve ekibi yeniden güven tazeledi.

Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Özbek Güven Tazeledi

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının genel kurulunda mevcut başkan Orhan Özbek tek liste ile güven tazeledi.

Rıza Tanrıverdi Yeniden Başkanlığa Seçildi

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesinin genel kurul kongresinde mevcut Başkan Rıza Tanrıverdi, üyelerinin oylarını alarak güven tazeledi.

İsmet Bayram, Yeniden Başkan Seçildi

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa tekrar İsmet Bayram seçilerek güven tazeledi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 Olağan genel kurulu yapıldı ve Esnaflar yine Ali Evren dedi. Yılların deneyimli başkanı Esnaf camiasının sevilen saygı duyulan mevcut Başkan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren İttifakla Yeniden Başkanlığa seçildi.

Başkan Evren: Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Başkan Coşkun Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Yapılan genel kurul neticesinde, TEMAD Malatya İl Başkanlığına katılan üyelerin tamamının oyunu alan Mustafa Coşkun, oy birliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Başkan Ali Evren, Malatyalılar Sizi Unutmadılar

8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL 28 yıl aradan sonra yine bugünlerde Malatya halkının efkarını tazeledi.. Benimde her yıl rahmetli Özal’ın ölüm yıl dönümü olan 17 Nisan gelince o gün anılarıma bakarak hüzünlenip dualar okuyarak rahmetli Özal’ı anıyorum.

Başkan Şahbaz Güven Tazeledi!

Dernek binasında gerçekleştirilen enel kurulda mevcut başkan Salman Şahbaz ve Çukurdere Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş aday olurken yaklaşık 60 a yakın üye oy kullandı.

Başkan Yavuzkurt Güven Tazeledi

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı 3.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Altunkaya, Yeniden Güven Tazeledi

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt İlçe kongresi parti il binasında gerçekleşti. BBP MYK Üyesi İbrahim Alagözünde katıldığı kongrede, 300 delegenin 281 oyunu alan Ercan Altunkaya güven tazeledi.

Başkan Sarıbaş Güven Tazeledi

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı 1. Olağan İl Kongresini yaparak, Tek aday olarak seçime giden İyi Parti, Mevcut İl Başkanı Süleyman Sarıbaş yeniden seçildi ve güven tazeledi.

Başkan Özcan, Güven Tazeledi

İyi Parti Malatya’da İlçe seçimleri devam ediyor. İyi Parti Yeşilyurt İlçe başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Özcan, Tüm delegelere teşekkür etti.

Taneli Güven Tazeledi

Malatya ili Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin Olağan genel kurulu yapıldı. Başkan Mehmet Taneli tek liste ile oyların tamamını alarak yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Keskin, Güven Tazeledi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin seçimleri yapıldı.

Keskin, Güven Tazeledi

“Esnaf Oynanan Oyunu Bozmuştur.  FETÖ Kırıntıları Ve Şelaleciler Millete Ve Esnafa Diz Çöktüremeyecektir.”