Şehit Haberleri

Şehit Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Vali  Yazıcı’dan, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın!” dizelerinde de belirttiği gibi, tarihe sığmayacak kadar eşsiz zaferin 109. yıl dönümünün haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Deprem Şehitleri Unutulmadı

Gönül Elçiler Temsilcilerimden Şehit Ailelerine Ziyaret

Gönül Elçileri Temsilcisi Vali Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret.

Güder: Yeni Dönemde Kentsel Dönüşüme Devam Edeceğiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Şehit Fevzi Mahallesi’nde Kalıcı Konutlara Taşınan Ev Sahiplerine Misafir Oldu

23 Nisan Malatya Valisi Tarık Boztepe 'Sağlam ve Güvenli Evler Yapılsın'

Vali Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Kenan Çetin İmam Hatip Orta Okulu 5. sınıf öğrencisi Tarık Boztepe’ye devretti.

Sarıkamış Şehitleri’ Yeşilyurt’ta Özel Bir Programla Yâd Edildi

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi, 90 bin kahraman vatan evladının şehit düştüğü, şanlı Türk tarihinde ‘Beyaz Hüzün’ olarak bilinen Sarıkamış Harekâtının 108’nci yıldönümü nedeniyle Yeşilyurt’un yüksek kesimlerinden Bürücek Yaylasında özel bir anma programı düzenledi.

İz Bırakan Kalemler Sergisi Açıldı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin hazırladığı “İz Bırakan Kalemler” sergisi Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, İl Kültür Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, GapGross Yönetim Kurulu başkanı Zeki Ormanlı ve  birçok gazeteci  katıldı.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur İçin Mevlit Okutuldu

04. 01. 2023 tarihinde görev başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için, Turgut Özal Camiinde kılınan öğle namazını müteakip Mevlit okutuldu.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur Dualarla Uğurlandı

04. 01. 2023 tarihinde Konya Adana yolu üzerinde, askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için cenaze töreni düzenlendi.