Sani Haberleri

Sani Haberleri

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Reşat Erdoğan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen'e Tam Destek

Malatya'nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen'i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Yılmaz, Şehrimizi Birlikte Ayağa Kaldıracağız

6 Şubat Depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da Şehrin yeniden ayağa kalkması için İş İnsanı Siyasetçi Tahsin Yılmaz'ın öncülüğünde istişare toplantısı düzenlendi.

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

İş İnsanı Mehmet İnanç, Depremzedelere Kapılarını Açtı

İş insan Mehmet İnanç, Deprem nedeniyle günde 300 kişiye yemek ikramı yaparak,100 Kişiye barınma desteği veriyor. Malatya’mızın sevilen iş insanlarından Mehmet İnanç, Depremzedelere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. İş insanı Mehmet İnanç, Bugün birlik ve beraberlik günüdür ve hep birlikte devletimize, depremzedelere sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız.

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Sezonun En Erken Golü ve Galibiyet..!

Kaplanlar evinde 20'nci saniye de Haqi Osman'ın attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Başkan Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Şehrimizi Engelli Vatandaşlarımız İçin Daha Kolay Ve Yaşanır Hale Getirmeye Gayret Ediyoruz.

Her İnsanın İkinci Bir Şansı Olmalı

Kader mahkumlarından Kadir Öztürk Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, cezaevinde yatmış kader mahkumlarının sorunlarını dile getirdi.

Rıdvan Mertöz İlkokulu Açılışı Yapıldı

Battalgazi İlçesi Elmalı Mahallesinde hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz tarafından, metruk halde iken yeniden yaptırılan İlkokul ve Anaokul olmak üzere iki bölümden müteşekkil Rıdvan Mertöz İlkokulunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Türkiye’de Günde Ortalama Sekiz Kişi Organ Nakli Beklerken Hayatını Kaybediyor

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan çağrı: “Organ Bağışı İle Bir İnsanı Hayata Bağlayabiliriz”

Genç Parti Malatya İl Başkanlığına Yalçın Atandı

Malatya il teşkilatında değişikliğe giden Genç Parti, Malatya’nın tanınmış simalarından olan iş insanı Ahmet Turan Yalçın’ı il başkanı olarak atadı.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Dezenformasyonla Mücadele Yasası Ne Getiriyor?

TBMM, kamuoyunda 'dezenformasyonla mücadele yasa teklifi' olarak bilinen kanun değişikliği düzenlemesiyle bugün kapılarını açıyor. İşte yasanın içeriğiyle ilgili tüm detaylar...

Malatya Ticaret Borsası’nda Seçim Heyecanı Yaşanıyor

Malatya Ticaret Borsası (MTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü, Malatya Ticaret Borsası binasında yapılacak.

Vali Hulusi Şahin’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

 Mukaddes değerler uğrunda, insanın en değerli varlığı olan canını ortaya koyarak mücadele etme fedakârlığını ifade eden gaza ruhu tarih boyunca Milletimizin şuurunda yaşayan en temel değerlerinden biri olmuştur.

Vali Şahin, Başdemir, Ortaokulu Temel Atma Törenine Katıldı

Hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir tarafından, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaptırılacak olan Adnan Başdemir Ortaokulu için temel atma töreni düzenlendi.