Pütürge Haberleri

Pütürge Haberleri

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Sülük, Elazığ Depremini Fırsata Çevirip Yeni Bir Pütürge Kurduk

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Elazığ depremini fırsata çevirip baştan sona yeni bir ilçe oluşturdu. Pütürge şu an Malatya’nın en gözde ilçeleri arasında ilk sırada yer almaya başladı.

Aydın Öztürk, Yeni Yıla Yeni Umutlarla Gireceğiz

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 2024 yılının başta Pütürge'miz , Malatya'mız, Türkiye’miz ve tüm insanlık için barış, huzur, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Nusret Öncü, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı. 

Öztürk, Pütürge'ye Hizmet Sözümüz Var

 Pütürge Belediye Başkanlığı İçin Aydın Öztürk Adaylık Başvurusunu Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Resmen Yaptı.

Pütürge'de 4,1 Deprem Korkuttu

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.