Park Haberleri

Park Haberleri

Malatya Girişim Gurubu Halka Açılıyor

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, Malatya Park’ın aylık ziyaretçi sayısının bir milyon olduğunu belirterek yakın zamanda borsa da halka açılacaklarını söyledi.

Parkların Bakım ve Onarımlarını Aralıksız Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler,  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzede vatandaşların barınmasını sağlamak amacıyla parklarda, dinlenme ve rekreasyon alanlarında kurulan çadırların kaldırılmasının ardından bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya Dayanışma Günleri Ankara'da Başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Malatya Dayanışma Günleri” Ankara’da Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Malatya’ya Ödül Getirdi

Başkan Güder: “Haklı Gururunu Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Başkan Gürkan, 100. Yıl Parkımız Lokasyon Olarak Çok Donanımlı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan 300 dönümlük alanda yapımı devam eden 100. Yıl Kent Parkı’nda çalışmalar devam ediyor.

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı Hayvanat Bahçesine Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde tek olma özelliğine sahip olan Orduzu Hayvanat Bahçesi, 2022 yılında şehir içinden ve il dışından birçok ziyaretçinin uğrak noktası oldu. 2022 yılı içerisinde toplamda 186 bin 201 kişinin ziyaret ettiği hayvanat bahçesinde 78 türden bin 300’ün üzerinde hayvan bulunuyor.

Milletvekili Çalık’tan Kırkgöz Sahil Parkı Projesine Tam Not

Milletvekili Çalık: “Denizi Olmayan Kente Sahil Getiren Başkanımızı Tebrik Ediyorum”

Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri, Doğaseverlerin Uğrak Noktası Olacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız.

Başkan Gürkan; Malatya’ya Yakışan Bir Gençlik Kampı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu.

Vali Hulusi Şahin Nemrut Dağı Milli Parkında

Vali Şahin, Adıyaman Kâhta ilçesi sınırları içerisinde kalan ve Pütürge İlçemizden de kolaylıkla ulaşılabilen, Kommagene Kralı I. Antiochos’un tanrılara ve atalarına minnettarlığını göstermek için, Nemrut Dağı’nın yamaçlarına yaptırdığı mezar ve anıtsal heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı Milli Parkını ziyaret etti.

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı 2022 Yılında Türkiye’de Zirveye Yerleşti

“2022 Yılında 10.873 Öğrenciye Eğitim Vererek Birinci Sıraya Yerleştik”

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyespor Parkede Geçit Vermiyor

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ve Voleybol takımı haftayı galibiyetle kapattı.

Hadi Malatya, Safa Bebek Ölmesin

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan Parkında Kermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı.

Başkan Özkan, Düğün Salonu ve Park Projesine Başladık

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, açık ve kapalı alanıyla toplamda 2 bin kişilik bir Düğün Salonu ile Kafeterya ve Park Projesi 2023 Yılı Yaz ve Düğün sezonuna yetişecek dedi.

Eroğlu,  Yeni Yatırımlarla Çok Güzel Olmuş, Tebrik Ederim

Orman Ve Su İşleri Eski Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’mdan Beylerderesi Şehir Parkına Övgü!

Yeşilyurt Belediyesi 235’nci Parkı Toki Yavuz Selim Mahallesinde İnşa Ediyor

“Yavuz Selim Mahallemize Ferah Ve Konforlu Bir Yaşam Alanı Kazandırıyoruz”

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve Malatya’yı ilk kez sahille buluşturacak olan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bu önemli yatırımı ilçeyle buluşturan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu dev projemizi 2023 yılında vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” dedi.

TÜGVA Öğrencileri, Battalgazi’ye Hayran Kaldı

‘Battalgazi ve Gençlik Projesi’ kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğrencileri, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan “Kırkgöz Sahil Parkı Proje”sini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Çınar, Barguzu Kanalboyu Park İle Yeni Bir Cazibe Merkezine Kavuşacağız

Başkan Çınar, ‘Barguzu Kanalboyu Park’ Projesinin Uygulanacağı Horata Kanalı Etrafındaki Çalışmaları İnceledi.