Öznur Çalık Haberleri

Öznur Çalık Haberleri

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya'da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Çalık: 4 Bin 945 Deprem Konutu Hak Sahiplerine Teslim Edildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da depremin üçüncü yılında 4 bin 945 evin hak sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Çalık, Türkiye Yüzyılını Milletimizle Beraber İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda fragman, AK Parti’nin ilk 20 yılını izlediniz. Şimdi Allah nasip ederse Türkiye yüzyılını izleyeceksiniz. Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılını milletimizle beraber inşa edeceğiz. Başarının, sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, dijitalin ve teknolojinin yüzyılı olacak. 2023 yılında zaten milletimiz kararını vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz” dedi.

AK Partili Çalık, Türkiye Yüzyılını İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

Çalık, AK Parti’mizin Oyu Yüzde 42

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Geçen hafta Ar-Ge Başkanımız partimizin oyu ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

Çalık, AK Parti Milletin Partisidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti, her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. AK Parti'nin hikâyesi, bir milletin aşk hikâyesidir.” dedi.

Çalık, Türkiye Yüzyılını Gençlerimizle İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye yüzyılını gençlerle birlikte inşa edeceklerini söyledi.

Çalık, 2023’te Bir Kez Daha Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı net. Cumhur İttifakı olarak 2023’te bir kez daha milletimizin oyları, duaları ve destekleriyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Milletvekili  Çalık, Türkiye Yüzyılı'nı Başlattık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılı'ını başlattık” dedi.

Milletvekili  Çalık, 6. Bölge Teşvik Süresi 2 Yıl Daha Uzatıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığını ve böylece yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

Çalık, 20 Yılda Malatya’ya Önemli Sağlık Yatırımları Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda Malatya’ya önemli sağlık yatırımları yapıldı. 2023 vizyonumuzda ‘Malatya, sağlık turizminin başkenti olsun’ demiştik. Bununla ilgili de çok önemli adımlar attık” dedi.

Çalık, Malatya’ya Eğitim Alanında Ciddi Yatırımlar Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya 20 yılda eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığını kaydederek, kentte 846 okulun olduğunu ve 130 okul daha yapılacağını söyledi.

Çalık, PKK İle Mücadelemiz Sonuna Kadar Devam Edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı için, “38 yılda 5 bin 724 sivil vatandaşımızı katleden, 11 bin 451 vatandaşımızı da yaralayan kan ve gözyaşından beslenen bölücü terör örgütü PKK ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Çalık, Kayısı 5 Yılda 1,4 Milyar Dolarlık Döviz Girdisi Sağladı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya kayısısında son 5 yılda 467 bin ton kuru kayısı ihracatın gerçekleştirildiğini, bu ihracat ile 1 milyar 384 milyon dolar Türkiye ekonomisine katkı sağlandığını açıkladı.

Milletvekili Çalık, 1,5 Milyara Mal Olacak Adalet Sarayını Malatya’mıza Kazandıracağız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Yeşiltepe'de bulunan eski askeri hastanesi yerine yapılacak olan yeni adliye binasının 1,5 milyar lira bedelle yapılacağını söyledi.

Sadıkoğlu: Üyelerimiz Yükselen Enerji ve Girdi Maliyetleri Karşısında Zorlanıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın MTSO ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimiz yükselen enerji ve girdi maliyetleri karşısında zorlanır hale geldi. İş dünyası olarak gerekli adımların atılmasını bekliyoruz” dedi.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Çalık, Tütün Üreticisinin Dün Olduğu Gibi Bugünde Yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de etkili olan dolu yağışı nedeniyle tütünleri zarar gören çiftçilerle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme’ Toplantısına katılarak, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinlediler.

Çalık, 2023’e Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “2023’te Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümünde bir kez daha milletimizin oylarıyla cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Malatya Heyetinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Çalık, 20 Yıldır Hizmet Ettik, Bundan Sonrada Hizmetlerimiz Devam Edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz, 20 yıldır AK Parti iktidarı olarak hizmet ediyoruz.

Milletvekili  Çalık, Her Zaman Esnafımızın Yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Çalık,  Kale’yi Yeniden İnşa Ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale’yi yeniden inşa ettiklerini belirterek, ilçenin turizmin merkezi olacağını söyledi.

Milletvekili  Çalık, Malatya’ya Önemli Yatırımlar Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımların devam ettiğini söyledi.

Çalık, Pütürge’mize Çok Önemli Hizmetler Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Pütürge’mize çok önemli hizmetler yaptık.” dedi.

Milletvekili Çalık, TCDD 5 Bölge Müdürlüğü Taşınacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TCDD Malatya 5.Bölge Müdürlüğü ve lojmanlarının kentte yeni bir alana taşınacağını ve mevcut alanında şehre kazandırılacağını söyledi.

Çalık,Yüzde Yüz Hasar Tespiti Olan Çiftçilerimizin Ödemeleri Bayramdan Önce Yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Dondan zarar gören çiftçilerimizin zararlarını TARSİM karşılayacak.