Osman Güder Haberleri

Osman Güder Haberleri

Güder’in Yer Tahsisi Yapmasıyla Birlikte Eski Malatya Kütüphaneye Kavuştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.  

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

MHP Teşkilatı Başkan Güder'in Yatırımlarını Gezdi

        Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi.

Güder: Yeni Dönemde Kentsel Dönüşüme Devam Edeceğiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Şehit Fevzi Mahallesi’nde Kalıcı Konutlara Taşınan Ev Sahiplerine Misafir Oldu

Başkan Güder Gençlik ve Medeniyet Hareketi Üyeleriyle Buluştu

       Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Ve Medeniyet Hareketi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder 2019 yılından bu yana ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı.

Görgün,  Başkan Güder'in Çalışmalarını Destekliyoruz, Takdir Ediyoruz 

Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün beraberinde Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ziyarette bulundu. 

Başkan Güder ve Milletvekili Ölmeztoprak'tan Konteyner Kent Sakinlerine Ziyaret

           Depremzede vatandaşları yalnız bırakmama adına sürekli konteyner kentlere ziyaretler yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile beraber Medicana Konteyner kentte depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

     Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi’de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Başkan Güder, Malatya'yı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Katip Çiçek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, devam eden enkaz kaldırma çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Güder, Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Sahadayız

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.

Yazıcı,Türkiye Cumhuriyeti Olarak En Kısa Sürede Yaralarımızı Saracağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde Battalgazi’de evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Eski Bakan Akdağ, Battalgazi’deki İstişare Toplantısına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı.

Başkan Güder’den Regaib Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mübarek üç ayların habercisi rahmeti ve bereketi bol olan Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Feyz ve bereketle kuşatılmış bir maneviyat mevsimine daha girdik. Yüce Allah, Regaib Kandilimizi mübarek kılsın” dedi.

Başkan Güder’den Ayaz’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığına seçilen Ekrem Ayaz’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Güder, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla Gaziosmanpaşa İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olarak tatilde okumaları için kitap hediye etti.

Başkan Güder: Battalgazi’deki Hizmet Maratonumuz Sürecek

2019 yılından bu yana hayata geçirdiği yatırımlarla Battalgazi’ye hizmette altın çağını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat ve dernek yönetimini ziyaret etti.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Etkinliğiyle Ödüllendirilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenlenecek. Öğrenciler, 21-27 Ocak tarihleri arası Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan sinema etkinliğine ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Battalgazi Belediyesi’nden Bestekar Ateş’e Sürpriz Kutlama

Battalgazi’ye konser programı için gelen Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş’e Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla “Göz Göze Diz Dize 40.Yıl” projesi kapsamında sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı.

Başkan Güder'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı.

Başkan Güder: Yıldıztepe Rekreasyon Projesi Malatya’ya Büyük Değer Katacak

Trt Gap Diyarbakır Radyosu’nun Canlı Yayınına Telefonla Bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yıldıztepe’de Yapmayı Planladığı Ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında Büyük Beğenisini Kazanan Yıldıztepe Rekreasyon Projesi Hakkında Bilgiler Verdi.

Başkan Güder’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Basın, güçlü demokrasilerin olmazsa olmazı, toplumun konuşan dili, gören gözü ve işiten kulağıdır. Gazeteciler ise, bu özel misyonu yerine getiren gönül erleridir" dedi.

Başkan Güder, İlçemizde Tarihi Çalışmalara İmza Atıyoruz

Battalgazi’yi istişare kültürüne dayalı yöneterek bugüne kadar tarihi çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 2023 yılında ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan Doğalgaz çalışmalarının haritasını çıkardı.

Başkan Güder’den İl Müftüsü Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz aylarda Malatya İl Müftülüğü görevine atanan Şahin Yıldırım’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Güder, Esnaf Ve Oda Başkanlarıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Esnaflar Buluşuyor’ projesi kapsamında esnaflar ve esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güder, “Battalgazi’yi değiştirip güzelleştirirken esnafımızın sesine kulak veriyoruz.” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Yeni Yıl Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarına öncelik tanıyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Projesinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Çevre dostu belediyecilik anlayışını her daim kendine ilke edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 160 bin metrekare alanı kapsayan “Çarşıbaşı Rekreasyon Alanı” projesinin startını verdi.

Başkan Güder, Geleceğin Bilim Ve Teknoloji Yıldızlarıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geleceğin teminatı gençlere ve onların eğitimine büyük destekler veren Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş arası çocukların robotik kodlama ve yazılım alanlarında daha iyi eğitim alabilmeleri amacıyla hayata geçirilen Battalgazi Beceri Atölyelerindeki öğrencileri ziyaret etti.

Battalgazi’deki Derme Deresi Rekreasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vizyon projelerinden bir tanesi olan ve ilçenin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.