Muhtarlar Haberleri

Muhtarlar Haberleri

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

      Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt merkez konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Gürkan vatandaşları ziyareti akabinde Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesini de ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılını Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

Milletvekili Çalık İle Başkan Çınar, Yeşilyurt’lu Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi.

Başkan Durali Zelyurt, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçe sakinleri arasında köprü vazifesi gören ve sorunların çözüme kavuşturulması için gayret gösteren mahalle muhtarlarını Belediye hizmet binası’nda ağırladı.

Vali Hulusi Şahin Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfını Ziyaret Etti.

Programa; Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Dedesi Ali Ekber Karaduman, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Çınarı, Muhtarlar ve Mahalle Temsilcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta ki Büyük Dönüşümü Mahalle Muhtarları İle Ak Parti Mahalle Temsilcilerine Anlattı.

Başkan Güder, İlçemizde Tarihi Çalışmalara İmza Atıyoruz

Battalgazi’yi istişare kültürüne dayalı yöneterek bugüne kadar tarihi çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 2023 yılında ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan Doğalgaz çalışmalarının haritasını çıkardı.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Gürkan, Hep Birlikte Olacağız Güçlü Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Çığlık, Çömlekoba Şatıroba ve Güroba mahallelerinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, muhtarlarla beraber istişare etti.

Gürkan, Hizmet Ve Yatırımlarımız Devam Edecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesini ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Güder, Başarının Anahtarı İstişarede Saklıdır

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda ilçede görev yapan muhtarlar ve eski belde belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Başkan Gürkan, Doğanyol’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Battalgazi Muhtarlar Derneğinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Adıyaman Vali Yard. İhsan Maskar'a Hemşeri Ziyareti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman İline giden Malatya Battalgazili Mahalle Muhtarları ve Akçadağder Genel Merkez Yöneticileri Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar’a da ziyarette bulunarak misafir oldular.

Başkan Güder, İlçedeki Muhtarlarla Buluştu

Başkan Güder: “Dönüşüm Konusunu Masaya Yatırmamız Gerekiyor”

Gürkan, Bu Bölgede 20 Milyar Liradan Fazla Yatırım Gerçekleştirdik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Orduzu bölgesine yapılan yatırımları yerinde görüp incelemek üzere Orduzu Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Muhtarlardan Başkan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ile yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi Tarafından  ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ Programı Düzenlendi

“Muhtarlarımızın Destekleriyle Yeşilyurt’u Dev Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

Arapgir’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Arapgir'de Muhtarlar Günü Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Başkan Güder, Battalgazili Muhtarların Gününü Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Muhtarlar ve Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Başkan Güder, Hastane Cafe’de ağırladığı muhtarlara ilçede hayata geçen yatırımları da anlattı.

Muhtarlar Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizesinde Muhtarlar onuruna Nikah Sarayında yemek programı düzenlendi.