Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

Milli Eğitim Müdürlüğünden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Malatya il Milli Eğitim Müdürlüğü il Genelinde Okul Kantinlerini ve Yemekhaneleri öğrenciler mağdur olmaması için denetliyor.

Sarıkamış Destanının 108. Yıl Dönümü Münasebetiyle Anma Programı Düzenlendi

Sarıkamış Harekâtının 108. yıl dönümünde, Şehit olan Mehmetçiklerimiz, Battalgazi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programla anıldı.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

17 Şehidin İsmi 17 Sınıfa Verildi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda, Malatyalı 17 şehidin ismi 17 dersliğe verildi.

İklim Değişikliği İle Mücadele ve Çevre Bilinci Farkındalık Etkinliği

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Birimi, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çocuk Kitapları Festivali Düzenlendi

Yeşilyurt Belediye Başkanlığınca, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Malatya Park AVM otopark alanında Çocuk Kitapları Festivali düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden Erasmus Günleri Etkinliği

Erasmus kültürünün oluşmasını sağlamak amacıyla her yıl 13-14-15 Ekim tarihlerinde tüm dünyada kutlanan Erasmus Günleri programının açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Güder: Bilim Şenliği’ni Battalgazi’de Geleneksel Hale Getirdik

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2.Battalgazi Bilim Şenliği sona erdi. 3 gün boyunca kapılarını ziyaretçilere açık tutan Bilim Şenliği’ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu tür Şenliklerini geleneksel hale getirmenin önemine vurgu yaptı.

Tarih Başkenti Battalgazi’de 2.Bilim Şenliği Başladı

“4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2.Battalgazi Bilim Şenliği, kortej yürüyüşünün ardından coşkuyla başladı.

Vali Şahin, TEKNOFEST’te Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Vali Şahin, 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022’de Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan dereceye giren öğrencileri Valilik Makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediyesinin Teknik Destekleriyle Malatya’ya 82 Yeni Okul Kazandırılıyor

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Malatya’da yapılacak olan 82 yeni okul ile ilgili protokol imzalandı.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Arguvan, Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Arguvan Belediyesi, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birlikte organize ettiği Kariyer Günleri yoğun bir katılımla tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Malatyalı Battal Kanbay'ın görevden alınmasıyla yerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rizeli Hatice Özdemir Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı...

Kitap K’oku’su  Her Yerde

Malatya Yazıhan. Kaymakamlığının himayelerinde Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Kitap K’oku’su Projesi gerçekleştirilmektedir.

Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı'nın Raporu Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı”nın raporu hazırlandı. Hazırlanan rapor, bir takım temalarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e sunuldu.

Ağbaba, Devlet İnatla Yönetilmez

Veli Ağbaba’nın açıklamasından 2 gün sonra  Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atama yapıldı. Ağbaba;  “Biz doğruları söyledikçe, AKP daha fazla yanlış yapıyor. Devlet inatla yönetilmez” dedi.

Vali Baruş, Kurumların 2022 Yılı Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı

Vali Aydın Baruş; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

Malatya TSO’da İşverenlere Mesleki Eğitim Teşvikleri Anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu'nda yapılan değişiklikle işverenlere tanınan yeni teşvik ve fırsatlar hakkında toplantı düzenlendi.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1550 çift botu ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

365 Gün Spor, 365 Gün Dinamik Hayat

Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenecek olan ‘Spor Okulları’ ile ‘Bayanlara Özel’ Yüzme Kursu 25 Eylül’de yapılacak eğitimlerle başlayacak.

Vali Baruş, LGS’de İlk 100’e Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Liseye Geçiş Sınavı'nda ilk 100’e girerek büyük başarı sağlayan öğrenciler Malatya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

Öğretmenler Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi Fotoğrafladı

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadrajdan Kültüre Şehir Hikayeleri” projesi kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezen fotoğraf tutkunu öğretmenler, ilçenin tarihi güzellikleri, doğal ve kültürel zenginliklerini fotoğraflayarak, kayıt altına aldı.

Başkan Yavuzkurt’dan, Milli Eğitim Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (Abyb) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Battal Kanbay’ ı makamında ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Bina

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim yeni binasının en az 50-60 yıl rahat kullanılacak ve fiziki kapasitesi geniş, eğitim camiasına yakışır bir hizmet binası olacağını belirtti.

Başkan Güder’den Müdür Kanbay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Ali Tatlı’dan boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Battal Kanbay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEÇ-SEN Sendikasından Milli Eğitim Müdürü Kanbay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüm Eğitim Çalışanları Sendika Başkanı Orhan Gedik, yönetim kurulu üyeleri İl birlikte Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan İl Müdürü Battal Kanbay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akçadağ Akmercan Ortaokul Protokolü İmzalandı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akmercan  Turizm Taş. İnş. Güv. Sist. Tem. ve Gıda San. Dış Tic. Ltd. Şti. adına Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Akmercan arasında protokol imzalandı.

24 Derslikli Sümer İlkokulu İnşaatı Protokolü İmzalandı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında protokol imzalandı.