Mahalle Haberleri

Mahalle Haberleri

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Köşebaşı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Taşkın, burada seçimlerin önemine de vurgu yaparak yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

Aday Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farımaz’dan Anadolu Basın Birliği’ne Ziyaret

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

         Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Doğanşehir'de yağmur suları sel getirdi, Belediye ekipleri seferber oldu

Doğanşehir'de sağanak yağış belediye ekiplerini alarm durumuna geçirdi. Doğanşehir Belediye ekipleri yağıştan etkilenen mahallelerde mağduriyetleri gidermek için mücadele ediyorlar.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.