Kuluncak Haberleri

Kuluncak Haberleri

Kuluncak İlçesinde Asef Zengin Rüzgarı

      Malatya’nın Kuluncak ilçesinde CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’e destekler çığ gibi artmaya devam ediyor.

Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak -Darende Karayolu’nun yatırım programına alınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını talep etti.

Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ve Yönetiminden Başkan Gürkan’a Ziyaret

13 İlçemizin Tamamına Adil Ve Adaletli Bir Şekilde Hizmet Götürüyoruz.

Başkan Gürkan, MHP İl Ve İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ile MHP İlçe Başkanlarını kabul ederek bir süre görüştü.

Çalık, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerine Doğal Gaz Müjdesi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğalgaz projelerinin bu yılın yatırım programına alındığını açıkladı.

DEVA Partisi Hekimhan ve Kuluncak Başkanlarından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

DEVA Partisi Hekimhan ve Kuluncak İlçe Başkanları Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesine Ziyarette bulundu. DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Yine DEVA Partisi Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak Muhtarıyla Toplantı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya; Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve muhtarlar katıldı.

9 Mahalleyi Birbirine Bağlayan Grup Yolunda Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesine bağlı Kızılmağara ve Kömüklü Mahallelerini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri sel felaketinden etkilenen Kuluncak ve Hekimhan ilçelerini ziyaret etti.

Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması

Malatya Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması İnşaatı işine ait sözleşme, 06.08.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut DÜNDAR ile yüklenici Sabırlılar İnşaat Müteahhitlik Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.

Gürkan, Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz

Konaktepe Mahallesindeki Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan, “Hemşerilerimizi Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Konaktepe Mahallesinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyerek Konaktepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gürkan, Hemşerilerimizin Dualarıyla Allah Yolumuzu Aydınlık Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 11. Durağı Kuluncak İlçesinde Yapıldı

Muhtarlar İle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan: “Malatya’da Türkiye’ye Örnek Olacak Hizmetleri Yapacağız”

DEVA Partisi İlçe Kongrelerine Devam Ediyor

 DEVA Partisi Malatya il başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya Hekimhan ve Kuluncak ta devam etti. Hekimhan Taş Han’da yapılan kongreye Deva Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ ve Hekimhan CHP, İYİ Parti, ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Ağbaba, Dondan Dolayı Darende Ve Kuluncak’ta Büyük Kayıp Var

Ağbaba, “Dondan Dolayı Darende Ve Kuluncak’ta Büyük Kayıp Var” “Yüzde 90 Kaybı Olan Üretici Hem Poliçe Bedelini Ödeyecek Hem De 1 Kuruş Para Alamayacak”...

Malatya Kuluncak Sofular Regülatörü Ve Hes Tesisinin Geçici Kabulü Yapıldı

​​​​​​​6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında Malatya ili Kuluncak ilçesi sınırları içerisinde...

Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması İnşaat İhalesi

Yapımına devam edilen Malatya Kuluncak Karaçayır Göleti, kil çekirdekli homojen dolgu tipinde...

MHP Malatya İlçe Kongreleri Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Hekimhan ve Kuluncak İlçelerinin Kongreleri ile başladı.

Sulama Kanalları Kuluncak İlçesinde 2 Bin 600 Dekar Tarım Arazisine Hayat Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü DAP ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kuluncak İlçesi Kaynarca Mahallesine açık sistem sulama kanalı inşa ediyor.

Kuluncak'ta Çapa Motoru Şarampole Devrildi 1 Ölü

Malatya'nın Kuluncak ilçesi Karaçayır Mahallesi'nde Çapa Motoru Şarampole Devrildi. Olayda Ahmet Şekerci (71) hayatını kaybederken, 1 Kişide Yaralandı.

Ağbaba, Zirai Dondan Zarar Gören Üreticilerin Yaraları Sarılsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hekimhan ve Kuluncak’ta etkili olan zirai dondan sonra kayısı ve ceviz ağaçlarının büyük zarar gördüğünü belirterek, üreticilerin yaralarının sarılmasını istedi.

Cengiz’den Deprem Sonrası Başkan Güder’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Battalgazi ve Kuluncak’ta ki yatırımlar konuşuldu.

Ağbaba; “Hekimhan Ve Kuluncak’a Üvey Evlat Muamelesi Yapılıyor”

“11 Bin Liralık Deprem Yardımından Yararlansınlar”