Kar Haberleri

Kar Haberleri

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

Mutluluk Ve Başarının Sırrı; Psikolojik Sağlamlık

Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile baş etme ve sağlıklı uyum gösterme psikolojik sağlamlığı gündeme getiriyor. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, psikolojik sağlamlıkla ilgili bilgi verdi.

Keskin’den Özal ve Hamido Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı vefatının 31. Yıldönümünde, Eski Malatya Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu'nu bombalı suikast sonucu katledilişinin 46. Yıldönümünde rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa CANBAY, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Keskin, Gidecek Başka Bir Yerimiz Yoktur, Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya bizim, gidecek başka bir yerimiz yoktur. Ticareti ayağa kaldırırsak, Malatya’yı da ayağa kaldırırız. Bu hepimizin boynunun borcu. Bunu el birliği ile yapacağız.” dedi.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Depremde Malatyalıların Yanında Olanları Esnaf Unutmadı

Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yaraların sarılması adına 152 adet işyerinden oluşan Ankara Esnaf Çarşısı'nın yapımı ile birlikte Malatya Şoförler Odası ile Minibüsçüler Odası

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Karakuş, Depremzedenin Çilesi Bitmiyor

Depremzedelerin Eşya  Yardımları Unutuldu..

Büyük Türk Dünyası Federasyonundan Genç Partiye Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel BaşkanI, Rıza Koçak Ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetimi ile Genç Parti Malatya il başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret ettiler.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi. 

Karakuş: Makama Mevkiye Değer Vermedik, Sermayemiz İnsanlığımız

İnsanlara Tepeden Bakan Belediyecilik Başarılı Olamaz. Oy Potansiyeli Yükselmiş Hizmet Düşmüş, Göreve Geldiğimizde Belediyenin Kapılarını Sökecem..

Aday Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karakuş, Malatya’da Siyasi Ahlak Çöktü

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarını Eski Malatya Alaca kapı meydanında devam etti. 

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.