Jandarma Haberleri

Jandarma Haberleri

Vali Hulusi Şahin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Şahin, 2022 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma, 112 Komuta Merkezi, GAMER ve İtfaiye personeline moral ziyaretinde bulundu.

Aranan Şahıs Yakalandı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Hareket İlaçtır İsimli Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı arasında yapılan protokol kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesinde “Hareket İlaçtır” isimli söyleşi programı gerçekleştirildi.

Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortak protokolü kapsamında Kale İlçesi Karakaya Baraj gölünde su sporları etkinlikleri gerçekleştirildi.

Jandarma İle Basın Arasında Dostluk Maçı 

  Malatya’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı.

Jandarma’dan FETÖ’ye Operasyon

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Organize Sanayi Bölgesi

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul olayların çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

Vali Şahin’den Bayram Ziyaretleri

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetiminden Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi'ni,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan ALTIN ve Jandarma personeli karşıladı.

İl Jandarma Komutanlığından Vali Şahin’e, 183. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Vali Hulusi Şahin, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Hulusi Şahin’in Jandarma Teşkilatı'nın 183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

1839 yılına kadar giden köklü bir geçmişe sahip Türk Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Vali Şahin, Emniyet Müdürlüğü’nü Ve Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret

Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Şehit Semih Özbey Parkımız Hâyırlı Uğurlu Olsun

Yeşilyurt Belediyesi ‘Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Semih Özbey Park’ Açılışı Duygusal Anlara Sahne Oldu.

Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıslara Operasyon

Jandarma’dan Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıslara Operasyon.