İtfaiye Haberleri

İtfaiye Haberleri

Başkan Yıldırım, Malatya'yı İnsan Kaçakçılığın Başkenti Yaptınız

Başkan Yıldırım, “Biri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli diğeri ise Büyükşehir Belediyesi MASKİ personeli olan iki şahsın insan kaçakçılığına aracılık ettiği haberi ile adeta şoke olduk.

Vali Hulusi Şahin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Şahin, 2022 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma, 112 Komuta Merkezi, GAMER ve İtfaiye personeline moral ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden Baca Temizliği Uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, havaların soğudu ve kış mevsiminin geldiği bu dönemde vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı.

Canımız ve Malımız Onlara Emanet

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde İtfaiye Haftası dolayısı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Vatandaşları Sıcaklıklardan Oluşabilecek Yangınlara Karşı Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı sıcaklıkların artmasıyla birlikte oluşan yangınlardan dolayı vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Malatya Büyükşehir İtfaiyesi Bayram Tatilinde 349 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplam 349 vakaya müdahale edildi.

Malatya İtfaiyesi Türkiye’deki Gözde Teşkilatlardan

Malatya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi arama kurtarma çalışmalarında da daha etkin bir şekilde hizmet vermek amacıyla hem araç hem de yetişmiş personel sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Vali Şahin’den Bayram Ziyaretleri

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

Büyükşehir İtfaiyesi Boğulma Olayları Konusunda Vatandaşları Uyardı

Yaz mevsimi ile birlikte baraj ve göletlerde sık sık boğulma vakaları yaşanmaya başlandı.

İtfaiye Daira Başkanlığı Kadın Sağlıkçıların ‘Kadınlar Günü’nü Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla bayanlara yönelik birçok farklı etkinlik düzenlendi.

İtfaiyeci Olmak İsteyen Kardeşine Ablasından Doğum Günü Kutlaması

Malatya’da, hayali itfaiyeci olmak olan Yağmur Polat isimli vatandaşın 18’inci yaş günü, ailesinin isteği üzerine İtfaiye Daire Başkanlığında sürpriz bir doğum günüyle kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Baca Temizliği Uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından özellikle kış aylarını yaşadığımız bu dönemlerde çatılardaki buz sarkıkları ve baca temizliğinin yapılması konusunda vatandaşları uyararak, Malatya’da her yıl yaşanan 25-40 arası yangının temizlenmeyen bacalardan kaynaklandığını vurgulandı.

Arguvan Eski Sağlık Ocağı Yeni İtfaiye Binası Olarak Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi.

Kar Yağışının Ardından İtfaiye Daire Başkanlığı 114 Olaya Müdahele Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını bütün birimleriyle etkin bir şekilde sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarında özellikle yangınlar, su baskınları ve trafik kazalarında İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri olaylara anında müdahale ediyor.

BELSOS Personellerine Yangın Eğitimi Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, resmi kurumlar başta olmak üzere okullar, fabrikalar ve özel iş yerlerinde başlattığı yangın ile ilgili eğitim çalışmalarına devam ediyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı, 2022 Yılını Eğitim Seferberliği Yılı İlan Etti

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 2022 Yılını ‘Eğitim Seferberliği Yılı’ İlan Etti.

Kurtarma Anları ‘Kaputa Vur’ Başlığı İle Sosyal Medyada Gündem Oldu

Araç motoruna giren inatçı yavru kedi Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Paşaköşkü Mahallesi’nde bir apartmanın önünde park halindeki aracın motor kısmına giren inatçı yavru kedi, 'kedi sesi' ile sakinleştirildikten sonra itfaiye ekiplerinin zorlu uğraşları sonucu kurtarıldı.

 İtfaiye Teşkilatımızla Gurur Duyuyoruz İyi ki Varlar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İtfaiye Daire Başkanlığını ve İtfaiye personellerini ziyaret etti.

Hayatın Her Alanında İtfaiye Vardır

Özellikle yangınlar sırasında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası afet durumunda vatandaşlara en hızlı şekilde ulaşmak amacıyla hizmetiçi eğitim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, aynı zamanda yangınlara karşı halkı bilgilendirmek amacıyla da kurum dışı eğitim çalışmalarında bulunuyor.

Başkan Yıldırım, İtfaiye Personeli Özlük Hakları İçin Mahkemeye Başvurdu

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım: “Sorun bitmiyor, çözüm getirilmiyor”