Istanbul Haberleri

Istanbul Haberleri

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

         İktidarın çantada keklik olarak gördüğü Malatya’ya yeteri kadar hizmet getirmediğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

İstanbul Malatya Günlerine Yoğun İlgi

İstanbul Yenikapı'da 12 - 15 Ekim Günleri arasında  düzenlenen ve MASTÖB ve MAKON Tarafından düzenlenen 6. Malatya Günleri büyük bir coşku ve  hasretle son buldu.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez  Disiplin kurulu Başkanı Ercan Altunkaya'nın  bacanağı, İstanbulda geçirdiği trafik kazasında bacanağının Annesi kardeşi ve yeğeni vefat etmişti.

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı.

Büyük Usta Nuri Sesigüzel Hayatını Kaybetti

Türk Halk Müziği Sanatçısı, oyuncu büyük usta 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Başkan Güder, Üniversite Öğrencileriyle “Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle birlikte engelli bir birey olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alarak beyaz perdeye aktarılan ve gişe rekorları kıran "Buğday Tanesi" sinema filmini izledi.

İstanbul'da Drejan Dernekler Federasyonu Kuruldu (DREJAN-FED)

Drejan Aşireti Mensubu 8 Dernek Temsilcisi Aldıkları Karar Sonrası Birleşerek Drejan Dernekler Federasyonunu Kurdu.

Fendoğlu, Malatya'yı Görmemek Talihsizlik Bundan Sonra

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Grubu adına yaptığı konuşmanın ardından Malatya’nın kültürü, tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsedince, oturumu yöneten TBMM Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili celal Adan, “Malatya'yı görmemek talihsizlik bundan sonra ya, herkes görecek” dedi.

Dirijan Dernekler Federasyonu Kuruluyor

İstanbul'da yaşayan Drejanlılar tek çatı altında birleşme kararı alarak Dirijan Dernekler Federasyonu'nu kurma kararı aldı.

Çalık, PKK İle Mücadelemiz Sonuna Kadar Devam Edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı için, “38 yılda 5 bin 724 sivil vatandaşımızı katleden, 11 bin 451 vatandaşımızı da yaralayan kan ve gözyaşından beslenen bölücü terör örgütü PKK ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ankara-İstanbul Ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmetleri Görsünler

“Ankara-İstanbul Ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmet Nasıl Yapılır Görsünler”

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Başkan Güder: Malatya İle İstanbul Arasında Gönül Köprüsü Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tanıtım Günlerinde İstanbul’daki Malatyalılarla Buluştu.

Malatya İstanbul’da Tanıtılıyor

5. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin Resmi Açılışı Yapıldı.

İstanbul Valisi’ne Ziyaret

Vali Hulusi Şahin, Milli Sporcu Hatice Akbaş'ı Kabul Etti

Vali Hulusi Şahin Milli Sporcu Hatice Akbaş’ı Kabul Etti Vali Şahin, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Hatice Akbaş’ı Valilik Makamında kabul etti.

Malatya Kent Konseyi YKS İçin Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi, Sentez Dershanesi işbirliğinde YKS’ye giren ve tercih yapmayı hak eden öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Yeni Cami Meydanında Tercih Merkezi açtı.

Başkan Güder, Battalgazi’nin Geleceği İçin Her Düşünceyi Önemsiyoruz

Vatandaşla her zaman iç içe olan ve sık sık esnaf ziyaretleri yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’nın ilk göz ağrısı olan Sahafçılar Çarşısı’ndaki (İstanbul Pasajı) esnafları ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

Malatya Malatya Bulunmaz Eşin, İstanbul

Malatya'nın meşhur Dalbastı Kirazı, Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin organizasyonu ile İstanbul'lularla buluştu.

Malatya TSO’dan İstanbul Piliç’e Plaket

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 2021 yılı en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma listesine giren İstanbul Piliç’i ziyaret ederek plaket takdim etti.

Battalgazi Gençlik Derneği, Güzel Projelere İmza Atacağız

Merkezi İstanbul'da Bulunan Battalgazi Gençlik Derneği ve Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kısa Zamanda Yapacakları Projeler Hakkında İstişare Etmek İçin Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Gürkan, Bu Ülke İçin Çalışan Herkesi Kardeşimiz Olarak Görüyoruz

Malaya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ağbaba, Haksızlıkları Gidermenin Tek Yolu Helalleşmekten Geçiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Beberoğlu ile birlikte Adıyaman’da Dede Aziz’i (Apaziz) anma törenine katıldı.

Başkan Çınar, İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu Misafir Etti

“Karşılıklı Ziyaretlerimiz Ve Görüşmelerimiz, Yeni Hizmetlerin Kapısını Aralıyor”