Halı Dokuma Haberleri

Halı Dokuma Haberleri

Başkan Güder, Kursiyerlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi tarafından Fırat Mahallesi’ndeki Semt Konağında açılan Halı dokuma kursundaki kursiyerlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Battalgazi Belediyesi’nin Kültür Sanat Kursları Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında ücretsiz olarak açılan resim, halı dokuma, müzik, minyatür, seramik, ebru ve hüsnü hat gibi birçok sanatın verildiği eğitimler, ilçe halkının büyük ilgisini görüyor.

Battalgazili Kadınlar Malatya Motifli Halılar Dokuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında açılan Halı Dokuma kursu ile kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Yeşilyurt Tekstil Kenti Dokumacılığın Merkezidir

Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Halı Dokuma Kursuna Ev Sahipliği Yapıyor.

Büyükşehirden Halı Dokuma Kursu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Anı Evi içerisinde oluşturulan ve Sağlık Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle organize edilen halı dokuma kurs merkezini ziyaret ederek kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Engellilere Yönelik Kurslar Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bağlı Kernek Külliyesi Engelliler Merkezi’nde engellilere yönelik halı dokuma...

Büyükşehir’den Halı Dokuma Kursu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Halı Dokuma Kursu, büyük ilgi görüyor.

Sevdiğine Sözü Olan Bir Kilim Dokur

Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur, Kilimin dilinden ancak anlayan okur… diyor dizelerde.

Halı Dokuma Tezgâhları Arasında Klasik Müzik Dinletisi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi, Klasik Müzik Sanatçısı Selin Demirel’i Gündüzbeyli Bayan ve Çocuklarla Buluşturdu