Güven Haberleri

Güven Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Dönmezer, Halk, Siyasetçilerin Kullandığı Dilden Tiksinmiş Durumda

Adayların birbirlerinin düşmanı değil, rakibi olduklarını ifade eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın, siyasetçilerin kullandığı dilden dolayı hem siyasete ve siyasetçiye güveninin kalmadığını belirterek, siyasetçilerin söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım, Şehri Enkaza Dönüştüren Zihniyetin Değişmesidir

Bu iletideki ekler güvenliğiniz için engellendi. Bu iletinin güvenli olduğundan eminseniz, eklere erişmek için iletiyi Gereksiz değil olarak işaret olabilirsiniz.

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Guvenç, Üyelerimizin Haklarını Koruyacağız 

Türkiye Turizm, Lokanta Kantin ve Kafeterya İşverenleri Sendikası (TURİS) Başkanı Muzaffer Güvenç, sektör temsilcilerini sendikaya üye olmaya davet etti.

Kazgan Güven Tazeledi

23 Nisan Malatya Valisi Tarık Boztepe 'Sağlam ve Güvenli Evler Yapılsın'

Vali Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Kenan Çetin İmam Hatip Orta Okulu 5. sınıf öğrencisi Tarık Boztepe’ye devretti.

CHP Malatya'da Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı.Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’da Milletvekili sayılarını arttıracaklarını belirterek; ”Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz.

Başkan Yavuzkurt, Dördüncü Kuvvetinizi Kaybetmeyin

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ’’Basın mensupları için güvenli ve sağlıklı çalışma ortamı sağlanmalı’’

Vali Şahin’den  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlama Masajı

10 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına önemli haklar ve yasal güvence sağlayan, “212 Sayılı Kanunda” yapılan düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı dolayısıyla 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Başkan Yasin DOĞAN’dan Vali Hulusi ŞAHİN’e Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin DOĞAN, Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.