Gümrük Haberleri

Gümrük Haberleri

Dünya Gümrük Günü Sebebiyle Vali Baruş’a Ziyaret

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında; Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Şube Müdürleri ve müdürlük personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

127 Adet Gümrük Kaçağı Android Cep Telefonu Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5607 SKM suçu ile ilgili mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda;

Yeşilyurt Belediyesi’nden Üniversiteli Gençlere Destek!

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıtlarını yaptıracak olan üniversite öğrencilerini yurt işlemlerini tamamlayana kadar Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünden devr edilen sosyal tesislerinde misafir edecek.

20 Adet Gümrük Kaçağı Telefon Yakalandı

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince boğma rakı imalatı yaptığı ve bu boğma rakıları piyasa sürdüğü yönünde bilgiler elde edilen 2 şahsa yönelik yapılan 2 ayrı çalışmada;

Tesislerimizi Aktif Hale Getirip, Turizme Katkısını Artıracağız

Fırat Gümrük Ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri, Yeşilyurt Belediyesine Devr Edildi.

Malatya KOM’U Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü,  KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde; İ. Y. isimli şahsın Doğu illerinden gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı getirerek piyasaya sürdüğü bilgileri elde edilmiş.

Yeni Malatyaspor Sezona  Kötü Başladı 0 - 3

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in İlk Haftasında İstanbul'da Fatih Karagümrük'e 3 - 0 Yenildi. Fatih Karagümrük 3 - 0 Yeni Malatyaspor

Malatya’da Kaçakçıların Yolu Kapandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan KOM Şube ekipleri tarafından iki iş yerinden yapılan baskından gümrük kaçak malzemeleri ele geçirdi.

Ak Parti Pütürge İlçesinde Temel Atma Törenine Katıldı

Törene  Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci  ile  Ak  parti  malatya  il başkanı  ihsan koca  pütürge  ilçesine temel atma  törenine  katıldılar.

Mv. Tüfenkci İlisuluk Köyünü Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticarfet Eski Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak ilçemiz İlisuluk Mahallesini (köyü) ziyaret etti.

Tüfenkci’den, Malatya Ticaret Borsası’na Ziyaret

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatya için kayısıda lisanslı deponun önemli olduğunu hep söylüyorduk.

Malatya'da Kaçakçılıkla Mücadele

Operasyonda, 705 gümrük kaçağı cinsel içerikli hap, 595 saat ve 11 cep telefonu ele geçirildi.

Vali Baruş'a Dünya Gümrük Günü Ziyareti

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında; Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Şube Müdürleri ve müdürlük personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Hakkari'de Çok Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Hakkari'de yapılan denetimler sonucunda çok miktarda gümrük kaçağı akaryakıt, gıda ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. 

Tüfenkci Ve Başkan Gürkan, Aydınlar Ocağı Temsiylcileri İle Biraraya Geldi

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Aydınlar Ocağı’nın 47. Büyük Şurası’na katılan akademisyenlerle bir araya geldi.

DGÖ Genel Sekreteri Mikuriya, Vali Kaban’a Ziyaret

Dünya Gümrük Örgütü Genel Sekreteri Kunio Mikuriya, Vali Ali Kaban’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Tüfenkci, 4. Bilim Şenliği’ne Katıldı

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesince düzenlenen “4. Bilim Şenliği” etkinliğine katıldı.

Tüfenkci, Toplum Gönüllüleri Birliği Derneği’ni Ziyaret Etti

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Toplum Gönüllüleri Birliği Derneği’ni ziyaret etti.

Tüfenkci, Malatya İçin Daha Yapacak Çok Şeyimiz Var

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan İtfaiye Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.

Tüfenkci’den Memur-Sen’e Bayram Ziyareti

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Memur Sen Malatya Şubesini ziyaret ederek, sendika yöneticileri ve üyeleri ile bayramlaştı.

Başkan Gürkan, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Eksilmez'e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.